Cetăţean din Feteşti, tâlhărit în plină stradă de trei bărbaţi

0

hjhhkVineri seară, în cartierul Colonişti din municipiul Feteşti a avut loc o tâlhărie ce a vizat un cetăţean din localitate. Cetăţeanul a mers la cumpărături la un magazin, iar în momentul în care a ieşit din locaţia respectivă a fost agresat fizic de către trei persoane de sex masculin. În urma agresării fizice, cei trei tâlhari i-au sustras victimei 50 de euro şi alţi câţiva zeci de lei pe care îi avea asupra lui.
A doua zi, tot în cartierul Colonişti, dar la două străzi distanţă, a avut loc şi o spargere de locuinţă. Acolo, hoţii au sustras toate bunurile electronice şi electrocasnice.
În ediţiile trecute am scris despre alte fenomene similare petrecute la Feteşti, semne ale unui management defectuos al conducerii Poliţiei Feteşti. 
Potrivit ultimelor întâmplări, la Feteşti lucrurile par a fi scăpate de sub controlul Poliţiei, iar motivul principal este neimplicarea instituţiei în combaterea fenomenului infracţional. Astfel, nu ne mai miră că la Feteşti au loc tâlhării după tâlhării, spargeri după spargeri şi că infractorii nu se mai tem de nimic, lăsând impresia că, de fapt, ei fac legea, şi nu organele statului.
Cetăţenii din Feteşti sunt tot mai afectaţi de ceea ce se petrece în oraşul lor, iar pe măsură ce numărul infracţiunilor creşte, scade încrederea cetăţenilor în autorităţi. Puţină împrospătare la vârful Poliţiei Feteşti n-ar strica … 
Jurnalul de Ialomița

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.