Încă o „vrajă politică“: FOSTUL POLIŢIST RĂDUCANU A REVENIT LA ŞEFIA PROTECŢIEI CONSUMATORULUI

2

Directorul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Ialomiţa, pesedistul Dragomir Scripcă, a intrat şi el, la rândul lui, în concediu medical. De ce? Ca să nu fie demis! Tertipul acestuia, de a scăpa de demitere, nu a ţinut în faţa pedeliştilor care l-au „executat“ fără să stea pe gânduri. Deja în locul său a fost instalat comisarul Nicolae –Răducanu, fost adjunct al şefului IPJ până în 2004, când a fost schimbat din funcţie în urma unui scandal sexual în care erau implicaţi mai mulţi poliţişti. Ulterior, Răducanu a ajuns la OJPC, pe filiera Partidului Conservator care fusese cooptat la guvernare de PDL. După scoaterea PDL de la putere de către liberali, Răducanu a rămas simplu comisar în cadrul OJPC, şi a fost implicat în mai multe scandaluri mediatice.

Decizia de a-l reactiva pe Nicolae Răducanu a fost luată de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Contactat telefonic, de acum fostul director PSD, Dragomir Scripcă, ne-a declarat: „Eu sunt în concediu medical, vorbim când voi reveni. În locul meu este domnul Nicolae Răducanu, desemnat de ANPC pentru a mă înlocui în concediul medical.”

Prin urmare, încurcate sunt căile politicii locale! Fost director OJPC pe mâna conservatorilor în 2005-2006, Răducanu a revenit la şefia acestei instituţii graţie instalării la putere pentru câteva zile a Guvernului Boc II.

Vlad Curte-Frăţilă, Jurnalul de Ialomita

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.