O firmă privată a preluat transportul pe calea ferată între Ploieşti şi Urziceni

0

ruta cfrÎncepând din această săptămână, adio mers cu naşul pe calea ferată, pe una dintre rutele regionale care fac legătura între judeţul Prahova şi Ialomiţa! Călătorii şi navetiştii care folosesc trenul drept mijloc de transport între Ploieşti şi Urziceni circulă, începând de marţi, 20 ianuarie, cu garniturile unei societăţi private de transport pe calea ferată. Respectiva societate privată de transport a închiriat de la CFR ruta respectivă.
Numărul trenurilor nu a fost cu mult redus, însă acum călătorii vor fi obligaţi să îşi cumpere biletele de la controlorii din vagoane, pentru că există deocamdată o singură sursă de cumpărare a tichetelor: staţia Ploieşti Sud. Cei care se urcă fără legitimaţii de călătorie în tren din această staţie în care există posibilitatea de a-şi achiziţiona biletele de la casa special amenajată în incinta gării vor fi nevoiţi să scoată din buzunar contravaloarea tichetelor obţinute în tren, mult mai mare decât normal.
Pe de altă parte, reprezentanţii societăţii private care a preluat transportul pe calea ferată între Ploieşti Sud şi Urziceni spun că în cazul în care călătorii nu au de unde să-şi cumpere tichete, în haltele sau staţiile de pe parcurs, vor achita în tren valoarea normală de la casa de bilete.
Jurnalul de Ialomița

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.