Poliţist de frontieră din Feteşti, prins că a furat o cremă de mâini dintr-un magazin

0

penny_magazinCu ceva vreme în urmă am scris despre şeful Poliţiei de Frontieră care a fost agresat într-o staţie Petrom din Feteşti. Într-un alt articol am scris despre un agent de la Frontieră care se ocupă cu braconajul piscicol. Toate aceste lucruri s-au întâmplat la scurt timp, unul după altul.
După apariţia acestor articole, şefii Poliţiei de Frontieră s-au îndoit de veridicitatea subiectelor, mai ales că persoanele în cauză au negat vreo legătură cu faptele relatate, deşi erau flagrante…
Astăzi vă vom relata despre o altă faptă ce aduce prejudicii grave de imagine instituţiei amintită mai devreme.
Sâmbătă după amiază, un agent de la Poliţia de Frontieră Feteşti se afla la cumpărături în magazinul Penny. După ce şi-a pus câteva produse în coşul de cumpărături, agentul s-a gândit că i-ar prinde bine o cremă de mâini, pe care a scos-o din cutie şi a băgat-o într-un buzunar al gecii. Poliţistul a fost monitorizat de agenţii de pază care l-au lăsat să vină la casă, pentru a vedea care sunt intenţiile lui. În momentul în care acesta a plătit doar ce a avut în coşul de cumpăraturi şi a vrut să iasă din magazin, agenţii de pază l-au oprit şi l-au reţinut în incinta magazinului până când la faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei Municipale Feteşti.
După ce i-au scos crema din buzunar, oamenii legii l-au condus la sediu pe colegul lor de la Poliţia de Frontieră, pentru audieri. În acest caz vor fi verificate şi înregistrările făcute de camerele de supraveghere ale magazinului. Iar în cazul în care acestea au surprins fapta, agentul de frontieră riscă să rămână şomer şi se poate alege şi cu dosar penal.
Trebuie menţionat faptul că matrapazlâcul de sâmbătă a fost anunţat şi la sediul Direcţiei Generale a Poliţiei de Frontieră.
Jurnalul de Ialomița

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.