Şeful Poliţiei de Frontieră Feteşti, bătut de patru bărbaţi într-o staţie peco din oraş

5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În Joia Mare, la Feteşti, un angajat al MAI, aflat în timpul liber, a fost bătut de patru bărbaţi, cunoscuţi în localitate ca persoane violente.
Totul s-a petrecut în staţia Petrom din Feteşti, în jurul orei 00:30. Angajatul MAI care a fost agresat este comisarul Marius Calotescu, şeful sectorului Poliţiei de Frontieră Feteşti. Acesta a oprit autoturismul în staţia de carburanţi şi a intrat în magazinul din staţie pentru a discuta cu o persoană. Între timp, conducătorul altui autoturism a vrut să iasă din staţia peco, dar maşina lui Calotescu îl încurca. Atunci, şoferul respectiv s-a dat jos din maşină şi a început să îi adreseze injurii şefului de la Poliţia de Frontieră. Acesta din urmă a ieşit din magazin cu gândul să mute autovehiculul, dar nu a mai apucat să facă acest lucru, fiind lovit cu pumnul la tâmplă. În urma loviturii primite, Calotescu a căzut, iar până să se ridice, şoferul recalcitrant care l-a doborât a început să îl lovească iarăşi, de data aceasta fiind ajutat şi de ceilalţi trei ocupanţi ai autovehiculului său.
După ce a scăpat de agresori, Calotescu a sunat la 112 pentru a reclama că a fost agresat, iar apoi s-a dus la Spitalul Municipal Feteşti pentru a primi îngrijiri medicale.
A doua zi, şeful Poliţiei de Frontieră Feteşti a formulat plângere penală împotriva agresorilor, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi ameninţare.
Din câte se pare, înainte de a-l lăsa în pace pe Calotescu, pe lângă injuriile obişnuite în fiecare caz de agresiune, infractorii i-ar fi adresat şi câteva ameninţări cu moartea. Mai mult decât atât, din informaţiile noastre, şoferul agresor ar fi fost şi sub influenţa băuturilor alcoolice atunci când a plecat la volanul maşinii după ce l-a bătut pe Calotescu.
Rămâne ca după finalizarea cercetărilor să se dea soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti.
Jurnalul de Ialomiţa

5 comentarii

  1. Mda, stirea putea fi la fel de bine "Politist parcheaza ca un bou". Deh, obiceiul prost…

    Oricum, batausii merita sa ajunga la puscarie, sa-i uram succes organului.

  2. Acest Calotescu in afara faptului k e un bou e si un bou alcoolic! Nu el era soferul, soferul lui intradevar era in magazin iar colotescu era beat pe scaunul din dreapta, masina fiind parcata neregulamentar, blocand circulatia, el fiind si agresiv atat verbal cat si fizic! Pot da mai multe informatii! Oricum camerele video din statia Petrom au filmat tot!

  3. Stire ar fi fost si daca era un simplu agent, important e sa aflam si noi! Daca politistii nu vor sa afle si opinia publica ca iau bataie de la infractori, atunci sa asa sa ramana, dar sa nu se mai planga de faptul ca au o meserie grea si nu-i crede nimeni!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.