Trei candidați aspiră la funcția de inspector general adjunct

0

ciuperceanu magdalenamitrea steluta iuliana


La sfârşitul lunii martie, în urma unui concurs care s-a ţinut la nivelul fiecărui judeţ din România, toată suflarea din învăţământul ialomiţean a aflat cine va fi inspectorul şcolar general pentru următorii ani.
Deşi rezultatul concursului era cunoscut cu o săptămână înainte, numirea Luminiţei Barcari în funcţia de inspector şcolar general a fost făcută prin ordin al ministrului Educaţiei abia în data de 2 aprilie.
După ce au rezolvat problema cu numirea inspectorului general, cei de la Ministerul Educaţiei au publicat anunţul privind organizarea de concursuri pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general adjunct şi director al Casei Corpului Didactic Ialomiţa.
Conform anunţului, în perioada 4 aprilie – 5 aprilie, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Ialomiţa s-au depus dosarele de candidat pentru cele două funcţii scoase la concurs de către Ministerul Educaţiei. Astfel, pentru funcţia de inspector şcolar general adjunct al învăţământului ialomiţean s-au înscris trei candidaţi. grigore catalinUnul dintre candidaţi este din Feteşti, director adjunct al Liceului Teoretic „Carol I Feteşti”. Este vorba despre Emil Cătălin Grigore. Cel de-al doilea candidat este din Ţăndărei, Steluţa Mitrea se numeşte şi este directorul Şcolii Generale Nr. 1 din localitate.
Cel de-al treilea candidat pentru funcţia de inspector şcolar general adjunct, Magdalena Ciuperceanu, este în prezent inspector şcolar la materia istorie – arheologie.
În ceea ce priveşte concursul pentru funcţia de director al Casei Corpului Didactic Ialomiţa, aici s-au înscris doar doi candidaţi. Unul dintre candidaţi este actualul director interimar, Mariana Hogaş. Cel de-al doilea candidat care şi-a depus dosarul pentru a ocupa funcţia de conducere din cadrul CCD este Stalidi Alina, inspector şcolar la disciplina chimie.
Momentan, nu a fost stabilită data la care vor avea loc examinările candidaţilor, termenul limită dat de către Ministerul Educaţiei pentru finalizarea concursurilor fiind data de 29 mai.
Cătălin Frangulea, Tribuna Ialomiței

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.