Tribunalul Ialomiţa a decis: Consiliul Local Adâncata se va dizolva

2

molea gheorghe marin primar adancata

De mai bine de un an de zile, Consiliul Local Adâncata nu s-a mai într-unit, consilierii liberali refuzând să se prezinte la convocări. Tot ei au mers la Tribunalul Ialomiţa şi au cerut dizolvarea consiliului local. Cererea aleşilor locali liberali a fost depusă în data de 10 mai 2013.
Semnatarii acestei cereri de dizolvare a consiliului local sunt chiar aleşii locali care au creat probleme de la începutul noului mandat.
Astfel, primul semnatar al cererii de dizolvare este Barbu Ionel Valentin, consilierul local liberal care s-a vrut viceprimarul Adâncatei, la şedinţa de constituire a consiliului local şi, din cauza căruia a izbucnit şi scandalul în urma căruia primarul comunei, Marin Gheorghe, a fost pălmuit de mama unui alt liberal.
Cel de-al doilea consilier local care a cerut dizolvarea a fost Paraschiv Vasile, cel care a emis o factură, în cuantum de 300 de milioane lei vechi, pentru „pierderi datorate depozitării gunoaielor pe terenul agricol conform adresei trimise primăriei pe 5 ani“ şi a refuzat să mai participe la vreo şedinţă a consiliului local până ce Primăria Adâncata nu-i va achita factura respectivă.
Un al treilea liberal care a semnat cererea depusă la Tribunalul Ialomiţa a fost Dumitrescu Alexandrina, ales local din partea PNL, care şi-a dat demisia din cadrul consiliului local în faţa conducerii judeţene a partidului din care face parte, însă a uitat să mai demisioneze şi în mod oficial, prin prezentarea demisiei preşedintelui de şedinţă. Cel de-al patrulea consilier liberal care a semnat cererea de dizolvare este Zamfir George, acesta refuzând să mai participe la vreo şedinţă de consiliu local la Adâncata.
După aproape un an de zile de când a fost făcută cererea, Tribunalul Ialomiţa s-a pronunţat, aprobând dizolvarea Consiliului Local Adâncata.
Întrebat despre sentinţa Tribunalului Ialomiţa, primarul comunei Adâncata spune că nu este bucuros că s-a întâmplat acest lucru, pentru că nu şi-a dorit niciodată dizolvarea consiliului local, ci doar funcţionarea acestuia spre binele localităţii. În cazul în care sentinţa Tribunalului Ialomiţa va rămâne definitivă, atunci Prefectura Ialomiţa va trebui să constate dizolvarea Consiliului Local Adâncata şi să demareze procedurile pentru organizarea alegerilor locale parţiale.
Jurnalul de Ialomiţa

2 comentarii

  1. Dacă justiția a aprobat dizolvarea…nu văd care i problema…doar că liberalii sunt hoți??? Acum pot să și aleagă cetățenii…niște lebede roșii:)) Năște râsuri de oameni, iar dacă e așa cum relatează Jurnalul….unde i parchetul???

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.