Lansarea candidaturii lui Liviu Cazan la primăria Urziceniului

0

Dragi prieteni,
Mă numesc Liviu Cazan, am 43 de ani şi m-am decis să candidez la funcţia de primar al oraşului nostru. Sunt căsătorit, am doi copii şi activez ca manager în mediul privat.
Am decis să îmi asum această răspundere deoarece consider că oraşul nostru are nevoie de renaşterea spiritului comunitar. Trebuie să redescoperim valorile care ne definesc ca şi comunitate şi să refacem punţile care ne-au legat ca oameni.
Trebuie să construim aici, la noi în oraş, un mediu propice pentru ca afacerile să se dezvolte şi oamenii să îşi găsească de lucru aici, nu prin alte locuri. Nu ne putem regăsi identitatea cîtă vreme cetăţenii noştri sunt împrăştiaţi prin toate colţurile ţării în căutare de slujbe. Oamenii din Urziceni care au dezvoltat afaceri prin alte părţi ar fi dornici să vină acasă şi să facă ceva aici, la noi. Dar pentru asta ei trebuie să găsească în primărie un partener care să-i ajute. Eu ştiu ce trebuie să fac ca asta să se întâmple.
Nu în ultimul rând, candidez pentru că vreau ca noi să trăim într-un oraş curat şi curăţat zilnic, şi nu din 4 în 4 ani ca acum, să circulam liniştiţi pe străzi, iar cetăţeanul şi nevoile lui să fie preocuparea principală a administraţiei.
Sunt numai câteva dintre lucrurile care m-au determinat să vin în faţa Dumneavoastră pentru a mă sprijini în demersul meu. Vă cer să aveţi răbdarea să mă ascultaţi, să îmi analizaţi ideile şi proiectele, iar dacă le consideraţi bune pentru Urziceni şi pentru Dumneavoastră, să le votaţi.
Vin în faţa Dumneavoastră alături de o echipă de consilieri formată din oameni oneşti, competenţi şi dedicaţi vieţii publice, pe care mă sprijin în această acţiune de a mă pune, ca primar, în slujba Dumneavoastră. Depinde de noi să vă convingem şi depinde de Dumneavoastră să deciddeţi că aveţi nevoie de oameni noi, cu idei noi pentru un oraş ce se cere recladit. Este timpul să investim şi în oameni, nu numai în betoane. Dar, despre toate acestea îmi rezerv dreptul, cu permisiunea Dumneavoastră, să vă mai vorbesc în campania electorală.
Cu stimă.
Al dvs. Liviu Cazan.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.