Astăzi a fost învestit noul subprefect de Ialomiţa, Toniţa Manea

0

_dsc6248Depunerea jurământului a avut loc în Sala Studio a Centrului Cultural Ionel Perlea, în prezenţa angajaţilor de la Prefectură şi reprezentanţii instituţiilor deconcentrate din judeţ. Emoţionată de noua calitate, Toniţa Manea a mulţumit pentru numire şi a dat asigurări că-şi va face conştiincios treaba: „Vă asigur pe toţi cei de faţă că, în ceea ce priveşte deciziile pe care le voi lua în exercitarea funcţiei publice, vor fi cât se poate de transparente, clare, în spiritul şi litera legii. Domnului prefect îi transmit că am un spirit de echipă dezvoltat, că îmi doresc ca atâta timp cât voi ocupa această funcţie să-mi permită să-mi aduc aportul la implementarea şi respectarea legilor în continuare, să se bazeze pe experienţa acumulată, profesionalismul şi seriozitatea mea. Pe toţi conducătorii de deconcentrate îi asigur că vor avea în mine un sfătuitor, un prieten, dar şi un critic atunci când lucrurile nu se vor finaliza cum trebuie. Evident că acest lucru îmi doresc să se întâmple cât mai rar sau deloc. În ceea ce priveşte relaţia cu presa şi cu opinia publică, în general, vă asigur de întreaga mea disponibilitate în vederea construirii unei relaţii transparente aşa fel încât din această relaţie să aibă de câştigat cetăţenii printr-o bună informare.”

Prefectul Gigi Petre a mulţumit pentru colaborarea pe care a avut-o cu Constantin Marin în funcţia de subprefect şi a făcut precizări privind atribuţiile pe care Toniţa Manea le va avea în noua calitate: „În principiu, fişa de post prevede relaţii directe şi de coordonare a serviciilor comunitare de înmatriculări şi paşapoarte, plus secretariatul comisiei judeţene de fond funciar, coordonarea serviciului de deconcentrate, plus multe altele. Sunt convins că vom avea o colaborare fructuoasă.”

Toniţa Manea a fost felicitată de toţi cei trei deputaţi liberali de Ialomiţa, prezenţi la învestire, şi a primit un buchet de flori din partea preşedintelui PNL Ialomiţa, Tinel Gheorghe.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.