Fotbal Unirea Slobozia: egal deloc amical

0

unirea-slobozia-delta-tulcea

Fotbaliştii Unirii Slobozia nu se regăsesc în actuala ediţie de campionat al Ligii secunde şi au ajuns la ,,- 3’’ în clasamentul adevărului, după ce ieri au smuls in extremis un punct în meciul jucat acasă cu ACS Berceni. 
Ilfovenii au deschis scorul în minutul 18 prin Viorel Ştefan, iar Stelian Stan a părut că dă semnalul revenirii în joc pentru băieţii lui Adi Mihalcea în ultimele 5 minute ale primei părţi a jocului prin două reuşite cu care Unirea a intrat în avantaj la cabine. 
Alexandru Marin a egalat pentru Berceni în minutul 56, iar peste doar 5 minute Cosmin Sandu a făcut tribunele să murmure a nemulţumire cu golul de 2-3. 
Ultima dintre reuşitele unei partide ce reconfirmă starea de relaxare din jocul ,,galben-albaştrilor’’ a venit în prelungirile partidei din gheata lui Romeo Soare.
Cu punctul de ieri, Unirea Slobozia a ajuns la cota 6 în clasament cu tot atâtea puncte după 5 etape disputate şi urmează să joace sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul ocupantei locului secund, Rapid CFR Suceava, într-un meci care, din păcate pentru slobozeni, se anunţă a fi de ,,unu solist’’.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.