Mic trafic cu carburanţi

0

Doi ialomiţeni au fost surprinşi de poliţişti în timp ce aranjau un ciubuc în dauna unei societăţi de distribuţie carburanţi.
O patrulă de siguranţă publică a surprins într-o parcare din afara oraşului Ţăndărei două persoane care transferau dintr-o autocisternă într-un autoturism, mai multe bidoane pline cu ulei tehnologic.
Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că indivizii sunt conducătorii celor două autovehicule, iar în autoturism se aflau 15 bidoane din care 3 erau pline cu ulei tehnic de floarea-soarelui pentru biodisel.
De asemenea, în compartimentul vanelor de la autocisternă a fost găsit un bidon de acelaşi model încărcat cu aproximativ 10 litri de ulei tehnic de floarea-soarelui.
Şoferul autocisternei, un bărbat de 52 ani, din Slobozia, a declarat anchetatorilor că a sustras uleiul din cantitatea pe care o transporta pentru a-l vinde amicului de 39 ani, din Giurgeni, contra sumei de 100 lei.
Bidoanele de ulei tehnic identificate au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, iar împricinaţii sunt cercetaţi penal pentru furt şi complicitate la furt calificat, în funcţie de participaţia fiecărei persoane la săvârşirea faptei. Cu certitudine însă, şoferul autocisternei îşi va pierde locul de muncă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.