Principele Radu al României vine la Slobozia

4

Lansare de carte Casa regala Slobozia

Curtea Veche Publishing și Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu” Ialomița organizează luni, 11 aprilie 2016, începând cu ora 17.30, la o dublă prezentare de carte regală în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României. În cadrul evenimentului vor fi prezentate volumele „Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe și „Regalitatea, astăzi” de Principele Radu al României.
Evenimentul cultural va avea loc la sediul bibliotecii din Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea și va fi urmat de o sesiune de autografe.

4 comentarii

  1. Sa-l duceti sa vada si groapa .
    Puncte de interes in Municipiul Slobozia : groapa , Mos Craciun , gropitele din asfalt , cele mai dese treceri de pietoni din lume , cartierul “tineretului” . A , sa nu uit , sa nu-l lasati sa se spele pe maini cu apa de la chiuveta, ca face bubite.
    In rest , toate bune !

  2. Deşi sunt un republican convins, poate, la un moment dat, România ar fi avut nevoie de Monarhia Constituţională. Dar în nici un caz cu d’alde Duda sau alte “alteţe” una mai parazită decât alta. De unde şi până unde actoraşul de mâna a treia a ajuns Principe al României?! La câtă prostie există în capul unor “monarhişti”, nu e de mirare faptul că, la un moment dat, se propunea ca Regele sau acest Radu Duda să candideze la Preşedinţia României. Vă daţi seama cât de lipsiţi de scrupule sunt aceşti pupincurişti “regali”, nişte neica-nimeni fără niciun rang, doar posesori de rangă?! Orice istoric, nu neapărat de excepţie, poate scrie o asemenea carte care să cuprindă mărturii ale trăitorilor acelor vremi, inclusiv din familia regală. Tare curios aş fi să văd câţi monarhişti are Slobozia. Sunt sigur că vor participa toţi politicienii, unul mai monarhist ca altul, mai ales monarhiştii de “dreapta”, cum ar fi Gheorghe Tinel, cel care-l pupa-n cur pe Băsescu pe când megaescrocul alcoolist a socotit de cuviinţă să declare în faţa pelticului Cristoiu-deci cum că Regele Mihai a fost un trădător. Cum că Majestatea Sa ar fi vândut România ruşilor. Ce nemernici aceşti băsişti ordinari! Asemenea nemernici vin să ceară votul ialomiţenilor. Sictir! De ăi de “stânga” nu zic nimic, deocamdată, fiindcă ei n-au cum să fie monarhişti, că dacă ar fi fost, nu l-ar fi gonit pe Rege după “revoluţie”. Poate că atunci, imediat, Regele ar fi salvat România, iar alde Băsescu n-ajungea în viaţa lui să fure cât a furat cu toată şleahta lui penală.

  3. Are de recuperat niste mii de hectare…..? Sau alte interese lumesti?.…Nu-i mai satura DUMNEZEU. Nu ne trebuie regalitate. Avem destui hapsani, hoti si antenisti manipulatori.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.