Silvian Ciupercă şi Cezar Vâlcan au fost luaţi la audieri

8

111

foto: Octav Ganea / Mediafax Foto

Silvian Ciupercă şi Cezar Vâlcan au fost luaţi în această dimineaţă la audieri la Bucureşti
La fel ca la percheziţiile din 29 octombrie, Procurorii DNA au venit la Slobozia la primele ore ale dimineţii, exact în ziua în care este programată şedinţa Consiliului Judeţean.
Reprezentanţii autorităţii judeţene, cei doi vicepreşedinţi, au declarat pentru Radio CAMPUS că aşteaptă ca preşedintele Silvian Ciupercă şi directorul serviciului de achiziţii, Cezar Vâlcan, să se întoarcă până la ora 15 şi să participe la lucrările şedinţei.
Secretarul judeţului, Adrian Ionescu, a precizat că, oficial, pe adresa instituţiei nu a ajuns vreo citaţie sau invitaţie la audieri pentru nici un angajat al Consiliului Judeţean.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

video: tvialomita.ro

8 comentarii

  1. Ce bine că îl ia!! La pușcărie! Ciupercă la pușcărie de hoț ordinar! Urmează primarul! Nenorocitul de primar, a stricat orașul, a făcut craterul ala în mijlocul orașului, își bate joc de locuitori! Stoica la pușcărie!!

  2. Sunt cativa idioti care inca treiesc cu parerea ca e mai frumos orasul cum l-a facut Glodeanu….. bai Zau sa nu mai treci prin centrul orasului ma….Problema este de firmele de constructii nu de Stoica…in germania se toarna beton la -25 de grade

     

  3. Domnule…Sa recunoastem ca usa dubei are un sunet oribil.De temnita. Sorento insa are pe langa sunetul placut al motorului diesel si spatiul comfortabil de pe bancheta spate si o tinuta eleganta.Demaraj nu tocmai sportiv..dar ok.Parca si alti invinuiti s.au plimbat cu acelasi turism coreean.Va fi declarata masina ” non grata”.Sa mai schimbe dna ul “caleasca…Despre acuzatii…Incurcate ite.Mie mi.a placut masina.Cupleaza si fata si spate.Important: “Agata” si dreapta si stanga….Urca cine trebuie..coboara cine poate!

  4. NoName spune: „Ciuperca la puscarie de hot ordinar!”. E parerea lui, bineinteles. Dar eu intreb: chiar asa? Profesorul Ciuperca este chiar UN HOT ORDINAR? Nu cumva ne jucam cu vorbele? Eu cred ca da. Respect parerea lui NoName, dar nu voi fi de acord cu el niciodata!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.