desene animate la minimax

25


pentru cine nu stie: MINIMAX este un post TV de desene animate care se adreseaza prescolarilor…

25 comentarii

  1. Aaaa! Nu pot sa cred ! Pai de-aia au scos ungurii piepturile in fata tancurilor in ’65 iar noi abia ne obisnuiam sa schimbam numele osanatului. E trucaj.

  2. va rog taree mult sa mai difuzati toate desenele vechi cum ar fi ..era un dene animat cu niste gandacei ..nu stiu exact cum se numea ..va rog sa-l difuzati …[-o< ..va implor…difuzati si toate cele vechi de prin 2003..:D astept raspuns..

  3. da….eu as dori sa shtiu ceva….era pe minimax un serial cu o familie formata din mama tata si doi copii(fata baiat):P si calatoreau in timp sau vorbeau cu ceva din univers(cu ajutorul unei masini)si ii “ajuta”…era amuzant!!!daca isi aminteste cineva sau shtie cineva cum se numeste in primul rand si unde pot gasi episoadele as fi foarte recunoascatoare!!!

  4. se num familia trasnita formata din mama , tata , fiul , fiica si un caine
    pe mama o chema Paula , pe tata il chema Gheza , pe baiat cristian , pe fata Crista si pe caine Blacky…:P:P:P

  5. sunt si alte desene vechi si frumoase precum :simsala grimm , povestitorul Andersson , povestiri din cripta , Clifford , cainele mare si rosu , dr bubo , povestirile iepurasului Petter si a prietenilor sai , fetita cu parul azuriu , Nels Holgersson , ursul din casa albastra , Anee , erau si niste desene animate cu o papusa si cu un ursulet iar ursuletul ii zicea papusii codita…nu-i mai tin bine minte numele si as vrea ca cine isi aduce aminte de acest desen animat sa-mi spuna si numele,marsupilami etc…nu mi le aduc aminte pe toate

  6. era un desen animat pe minimax acum cativa ani cu un caine-marioneta care era desenator si crea un desen animat despre un caine detectiv. tin minte ca vorbeau intre ei si ca exista un personaj negativ (in desenul creat) cu un caine care avea numele Rotweiller . Va rog sa ma ajutati…caut desenul asta de ceva luni bune :))

  7. eu am vazut un desen nou cred de cateva zile si era cu un pui de lup o pisicuta si fam lor [a fiecaruia] daca stiti cum se numeste spuneti-mi va rog frumos!

  8. mai bagati desenul animat ursul din casa albastra mai des este foarte frumos nu mai bagati alte prosti care le-am vazut de omie de ori si le stiu pe derost va rog frumos bagati ursul din casa albastra si desenele din 2001–2006 incoace va rog mult de tot !!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.