Poveştile lui Titi – Bloguri

0
Am auzit azi la radio o stire conform careia tot mai multi oameni prefera, ca si modalitate de informare, blogurile , ziarelor.
La ora actuala in lume sunt circa 100 de milioane de bloguri active, iar cifra este in crestere cu fiecare saptamana ce trece. Tot astazi am aflat ca eu, Titi, ma situez in procentul de 4,5% care au auzit prima oara de blog in 2006.
De ce prefera lume sa citeasca bloguri in detrimentul ziarelor? (Vorbesc de cei care prefera asta, si sunt destul de multi, iar in cea mai mare masura sunt oameni educati). Pentru ca blogul trateaza problema mult mai relaxat, fara teama de a primi oaresce repercursiuni la salariu, de exemplu,si poate doar cu teama de a fi sters contul in cauza (cum am patit-o si eu! bastards! n-am uitat). Sursa de informatie poate fi la fel de credibila ca si in cazul unui ziar, iar in cazul dezinformarilor ,blogurile patesc ce patesc ziarele care abereaza: sunt cernute de cititori.
In plus de cele mentionate, blogul ofera posibilitatea de interactiune _si asta-i un lucru foarte important- cu semnatarul articolului/blogului si astfel se pot comenta , dezbate articolele, se pot cere lamuriri la cele prezentate cititorilor.
N-am idee cate persoane revin pentru un blog la ora actuala ( e cam complicat sa calculez la ora asta 6-7 miliarde de oameni impartit la 100 de milioane de bloguri, mai ales ca am baut si o cana cu vin), dar pot sa spun ca eu am 5 (cinci) bloguri. Voi cate bloguri aveti?
Faptul ca am 5 bloguri, face din mine un blogoman, or what?
…I need a life!
Titi Păun

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.