26

 

click AICI

26 comentarii

 1. nu este nici o problema, doar ca mi se pare stupid cand vad o fata de 22 de ani langa niste pusti de 10 ani. Bine ca nu-l vedem patinand si pe Neacsu, deputatul, dar el patineaza in Parlament destul

 2. esti cam tanar de gandesti ca la 22 de ani s/a terminat cu patinatul. eu am aproape 40 si vreau sa merg la patinoar… e ca si cand ai pretentia ca dupa o anumita varsta sa nu mai ai voie sa mergi cu bicicleta. asta e stupid…

 3. De ce au patinele culoarea rosie?
  Campanie mascata sau simpla coincidenta?
  Nu exista limita de varsta pt. a merge la patinaj, asta e clar .
  De ex. la Patinuarul din Buzau, ghetutele sunt albe,negre, gri, diverse culori combinate si la alte patinuare am remarcat aceleasi culori, dar ROSUL acesta imi pare mult prea stident pt. a fi ales intamplator.

 4. ROGVAIV @ ce mare frustare ai ?
  Eu am comentat culoarea care imi pare cam “stridenta”, dar vad ca si Gura Ialomitei s-a suparat………….
  Politica o las celor care stiu sa o faca, eu mi-am spus doar o parere personala, daca va suparat imi pare rau.
  Promit sa fiu mai subtila pe viitor.

 5. bai, normal ca ii trebuiau patinele rosii, doar ………… e pesedist nu altceva. Patinoarul ii trebuie pentru campania din 2012, cand va candida pentru un nou mandat, in eventualitatea de a mai manca o caruta de bani publici inca 4 ani!

 6. gina si norocel hapciu(!?!?!?) in locul vostru m-as interesa cat a platit PNL sa fie soarele galben si de ce s-a inventat culoarea portocaliu la cererea PDL. Nu vi se pare suspecta culoarea ambalajului de coka-cola? a? de ce e rosu? pfffoai si acolo si-a pus amprenta PSD? sau poate chiar Neacsu…ce va faceti daca e asa?

 7. mai Eu, cum ai putea crede tu ca un pesedist infocat ca neacsu, ar putea sa impuna patine verzi? de ce nu le-a ales verzi, ca sa nu mai comentam acum? totul este electoral, neacsu vrea la primarie in 2012, spera la un nou mandat public pentru care sa capuseze asa cum a fost invatat. cu gaini a inceput, gainar se numeste. nu intelegi ca omul asta e nascut ca sa suga din banul public?

 8. pai nu a facut la fel si paros cu bowling-ul? se pare ca asta e reteta. te oftici? eu nu. bine ca avem in oras si una si alta. ca de grija electorala a unora si a altora am tot ramas in urma pana acum. e timpul sa recuperam. hai, un bazin de innot cine face??? ca de oameni ingusti la minte ne-am cam saturat.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.