Deseara la Terasa Ștrand Inter Grup Slobozia

15

15 comentarii

  1. De-acum, nu mai trebuie să ne îngrijorăm când vedem în România autostrăzi inaugurate de ponta, cu un singur sens de mers. Celălalt sens va fi făcut rapid, prin plagiat.

  2. Da ne mai poze de la miting….sa vedem si noi cum arata mike….cum privea bland….mike la norodul bashit la cap de soarele dogoritor….hai,te rugam nenea florinel,promit sa fiu cuminte si sa comentez cu decenta pozele:))

  3. Ca să nu mai fie discuții cu plagiatul, ca să nu mai piardă timp desființând comisii în loc să facă reformele așteptate de români (ha, ha), premierul ponta a anunțat că renunță la teza lui de doctorat și cere să i se dea în schimb o dictare de doctorat. Astfel, zecile de pagini acuzate de plagiat vor fi încadrate la dictare, procedeu considerat corect în învățământul gimnazial de înaltă calificare.

  4. Pt. Gura Ialomitei

    Da, ai si tu dreptatea ta. Dar mie mi se pare mai corect “diseara”. Cealalta varianta mi se pare pompos academica. Geneza cuvantului vine de la constructii arhaice (dis-seara = inainte de seara propriu-zisa, asemanator cu dis-de-dimineata = inainte de dimineata, doar ca in primul caz se suprima unul din cei dos “s”). Dar da, ai dreptate, ambele sunt acceptate. Ultimul DOOM da ca preferabila varianta mea…

  5. Pt. Gura Ialomitei

    Vezi? Si tu faci apel la arhaisme. Daca vom continua asa, vom ajunge la concluzia ca e corect “io” alaturi de “eu” (celebrul “Io, Mircea Voievod…!”)

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.