0

cropped-leader-copy

Grupul de Actiune Locala Dunarea de Jos Subregiunea Bordusani-Giurgeni

Slobozia, Bulevardul Matei Basarab, BL 29, SC D, ET P, AP 4, Judetul Ialomita

Sucursala:Tandarei, Aleea Orhideei, Nr.4, Judetul Ialomita

Telefon: 0243273191, Fax 0243273076

A N U N Ț

lansarea  sesiunii 2/2013  pentru depunerea proiectelor

            Asociaţia Grupul de Acţiune Locală «  Dunărea de Jos » Subregiunea Borduşani-Giurgeni, aduce la cunoştiinţa lansarea   sesiunii de depunere a proiectelor  pentru anul  2013 pe Masura MIGAL 7 (Masura 413 prin 312 PNDR )  Diversificarea activitatilor economice-accent pe serviciile pentru agricultura. Sesiunea este deschisa in perioada 11.11.2013-12.12.2013.

           Solicitanţii pot realiza şi depune proiecte pentru măsura 413  :

  • Măsura 312 PNDR – MIGAL 7- Diversificarea activitatilor economice-accent pe serviciile pentru agricultura

Tipuri de beneficiari eligibili :

  • a)  Micro-intreprinderile asa cum sunt definite  in recomandarea Comisiei (CE) nr. 361/2003 si in legislatia nationala in vigoare (avand mai putin de 10 angajati si o cifra de afaceri anuala neta sau active totale avand o valoare de pana la 2.0 milioane euro) ;
  • b)  Persoane fizice (neinregistrate ca agenti economici)- care se vor angaja ca pana la data semnarii contractului de finantare sa se autorizeze cu un statut minim de persoana fizica autorizata si sa functioneze ca micro-intreprindere  ;

Fondul disponibil: Valoarea totala a ajutorului public (comunitar si national) alocata pe Masura MIGAL 7 (Masura 413 prin 312 PNDR) Diversificarea activitatilor economice-accent pe serviciile pentru agricultura, in cadrul sesiunii nr. 2/2013, este de 180.862 euro. Fiecare dintre Proiectele GAL poate avea valoarea maxima a ajutorului public (comunitar si national) de 22.400 Euro.

În mod obligatoriu, proiectul pentru care se solicită finanţare trebuie implementat în teritoriul GAL « Dunărea de Jos »  : Ciulnița, Mărculeşti, Cosimbeşti, Sudiţi, Săveni, Ograda, Bucu, Gheorghe Lazăr, Valea Ciorii, Scȃnteia, Țăndărei, Mihail Kogălniceanu, Gura Ialomiţei, Giurgeni, Vlădeni, Borduşani, Stelnica, Movila, Făcăeni, Platoneşti ( judeţul Ialomiţa) si Victoria  ( judeţul Brăila).

Solicitantul finanţării trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în Fişa Măsurii şi în Ghidul Solicitantului aferent fiecărei măsuri, care vor fi publicate pe site-ul GAL “ Dunărea de Jos”  – www.igal.ro

Cei interesaţi pot consulta Ghidul solicitantului şi criteriile de selecţie , conformitate şi eligibilitate , precum şi orice alte informaţii cu referire la aceste măsuri , în format electronic pe site-ul oficial al Grupului de Acţiune Locală          «  Dunărea de Jos » – www.igal.ro sau www.apdrp.ro – Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit sau www.madr.ro –  Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Informaţiile se pot obţine şi la sediul Asociatiei Grupul de Acţiune Locală   «  Dunărea de Jos »: oraşul Țăndărei , Aleea Orhideei ,nr.4,judeţul Ialomiţa :  email : galdunareadejos@yahoo.com

Depunerea cererilor de finantare se va face la sediul Asociatiei Grupul de Acţiune Locală   «  Dunărea de Jos » din oraşul Țăndărei , Aleea Orhideei , nr.4, judeţul Ialomiţa. 

Termenul limită de depunere a cererilor de finanțare este 12.12.2013,  ora 14.30. Anunțarea rezultatelor pentru cererile de finanțare depuse în cadrul acestei sesiuni se va face după aprobarea Raportului de Selecție de către Comitetul de Selecție al Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală “Dunărea de Jos” Subregiunea Bordusani -Giurgeni.

Asociaţia GAL “Dunărea de Jos” Subregiunea Borduşani -Giurgeni va notifica în scris și prin intermediul paginii web www.igal.ro toţi solicitanţii  asupra rezultatului evaluărilor cererilor de finanțare depuse.

 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.