Asociaţia Grupul de Acţiune Locală « Dunărea de Jos » Subregiunea Borduşani-Giurgeni, aduce la cunoştiinţa lansarea sesiunii de depunere a proiectelor pentru anul 2013 pe Masura MIGAL 3 (Masura 413 prin 322 PNDR – ONG) Infiintarea si dezvoltarea serviciilor locale pentru comunitatea rurala, mentinerea si pastrarea mostenirii rurale

0

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală «  Dunărea de Jos » Subregiunea Borduşani-Giurgeni, aduce la cunoştiinţa lansarea   sesiunii de depunere a proiectelor  pentru anul  2013 pe Masura MIGAL 3 (Masura 413 prin 322 PNDR – ONG)  Infiintarea si dezvoltarea serviciilor locale pentru comunitatea rurala, mentinerea si pastrarea mostenirii rurale. Sesiunea este deschisa in perioada 12.09.2014-28.10.2014 și se prelungește până la data de 17.11.2014.

Solicitanţii pot realiza şi depune proiecte pentru măsura 413  :

  • Măsura 322 PNDR – MIGAL 3- Infiintarea si dezvoltarea serviciilor locale pentru comunitatea rurala, mentinerea si pastrarea mostenirii rurale.

Tipuri de beneficiari eligibili :

  • a)  Comunele prin reprezentantii lor legali conform legislatiei nationale in vigoare ;
  • b)  Asociatiile de dezvoltare intercomunitare realizate intre doua sau mai multe comune infiintate conform legislatiei nationale in vigoare ;

·         c)  ONG-uri care realizeaza o investitie de interes public.

Fondul disponibil: Valoarea totala a ajutorului public (comunitar si national) alocata pe Masura MIGAL 3 (Masura 413 prin 322 PNDR) Infiintarea si dezvoltarea serviciilor locale pentru comunitatea rurala, mentinerea si pastrarea mostenirii rurale, in cadrul sesiunii nr.1/2014, este de 60.000 euro. Fiecare dintre Proiectele GAL poate avea valoarea maxima a ajutorului public (comunitar si national) de 60.000 Euro. 

În mod obligatoriu, proiectul pentru care se solicită finanţare trebuie implementat în teritoriul GAL « Dunărea de Jos »  : Ciulnița, Mărculeşti, Cosimbeşti, Sudiţi, Săveni, Ograda, Bucu, Gheorghe Lazăr, Valea Ciorii, Scȃnteia, Țăndărei, Mihail Kogălniceanu, Gura Ialomiţei, Giurgeni, Vlădeni, Borduşani, Stelnica, Movila, Făcăeni, Platoneşti ( judeţul Ialomiţa) si Victoria  ( judeţul Brăila).

Solicitantul finanţării trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în Fişa Măsurii şi în Ghidul Solicitantului aferent fiecărei măsuri, care vor fi publicate pe site-ul GAL “ Dunărea de Jos”  – www.igal.ro

Cei interesaţi pot consulta Ghidul solicitantului şi criteriile de selecţie , conformitate şi eligibilitate , precum şi orice alte informaţii cu referire la aceste măsuri , în format electronic pe site-ul oficial al Grupului de Acţiune Locală          «  Dunărea de Jos » – www.igal.ro sau www.apdrp.ro – Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit sau www.madr.ro –  Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Informaţiile se pot obţine şi la sediul Asociatiei Grupul de Acţiune Locală   «  Dunărea de Jos »: oraşul Țăndărei , Aleea Orhideei ,nr.4,judeţul Ialomiţa :  email : galdunareadejos@yahoo.com

Depunerea cererilor de finantare se va face la sediul Asociatiei Grupul de Acţiune Locală   «  Dunărea de Jos » din oraşul Țăndărei , Aleea Orhideei , nr.4, judeţul Ialomiţa. 

Termenul limită de depunere a cererilor de finanțare este 17.11.2014,  ora 15:00. Anunțarea rezultatelor pentru cererile de finanțare depuse în cadrul acestei sesiuni se va face după aprobarea Raportului de Selecție de către Comitetul de Selecție al Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală “Dunărea de Jos” Subregiunea Bordusani -Giurgeni.

Asociaţia GAL “Dunărea de Jos” Subregiunea Borduşani -Giurgeni va notifica în scris și prin intermediul paginii web www.igal.ro toţi solicitanţii  asupra rezultatului evaluărilor cererilor de finanțare depuse.

 

 

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.