8

8 comentarii

 1. De curand intr-o conversatie pe pagina de Facebook oficiala a PSD Ialomita, persoana care se ocupa de administrarea paginii de Facebook m-a facut dobitoc (poate ca sunt, dar nu trebuie sa o aflu de la PSD) si a subliniat ca sunt “muritor”, intelegand ca ei sunt “nemuritori”, mai ales in fata legilor, drept castigat, banuiesc, o data cu oferirea multor bani din bugetul tarii – banii nostrii – BOR.
  Toate acestea pornind de la o simpla postare a declaratiei de avere a d-nului deputat Marian Neacsu, care este publica, unde spuneam ca e frumos sa fii deputat in tara asta, cu sotia Director General la PAID, o institutie frumoasa din toate punctele de vedere, pensia speciala urmeaza sa vina, alte pensii speciale pentru primari au trecut de Camera Deputatilor, si noi muritorii asteptam sa se construiasca autostrazile promise de 20 de ani, sa realizeze retele de canalizare in toate localitatile Romaniei pana in anul 2018 (suntem obligati de UE, conform aderarii), sa creasca salariile si pensiile (nu cele speciale) in ritmul cresterii preturilor, politicienii sa nu mai iasa pe la TV sa ne spuna ce lucruri naspa mancam noi in Romania, ce multi bani pleaca din tara de prin multinationale, ce coruptie mare este la noi, cand ei ar trebui sa stea in birou si printre oamenii care i-au votat si sa le rezolve toate aceste probleme.
  Acum sa trecem la Slobozia si Ialomita noastra frumoasa!!!!
  E frumos sa traiesti in Slobozia si sa iti cresti copilul, aceasta fiind parerea unui om politic din orasul nostru, atat timp cat miroase cel putin o data pe saptamana de iti infunda instalatia de la marea fabrica pentru hrana de animale, atat timp cat pe o parte se asfalteaza si pe alta se sparge, atat timp cat conducatorii orasului nostru nu au atras nici un investitor adevarat in 26 de ani, atat timp cat va trebui sa platim din banii nostrii ce au tocat ei, adica 100.000.000 lei pentru 3 mari proiecte: reteaua de apa “potabila” a Sloboziei, parc IMM, amenajare Centru Civic si parcare subterana de 90 de locuri. Ultimele 2 incepute pe bani UE, dar dehhh, nu s-a putut.
  E frumos sa traiesti in Slobozia si sa iti cresti copilul cand tu ai un primar in functie condamnat, cand unii castiga din salariu de bugetari 10.000 lei pe luna si altii 1.000 lei, cand Spitalul Judetean Slobozia risca sa ramana fara medici, cand acel primar condamanat spune in interviuri ca toti cei sub 40 de ani sunt prosti de impung, cand consilierii locali au firme cu care castiga licitatii pe bani publici, si multe altele, mult prea multe.
  E frumos sa traiesti in tara asta si toti pe langa tine: judecatori, grefieri, angajatii Curtii de Conturi, parlamentari, primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de Consilii Judetene, jurnalisti, politisti, militari, funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare, aviatori, sa aibe pensii speciale. Tind sa cred ca cei care nu au pensii speciale sunt “speciali”.
  In plus de asta, ce face PSD? In loc sa isi ceara scuze pentru cuvintele scrise pe o pagina oficiala a unei organizatii judetene, ei sterg repede conversatia… Tipic unor adevarati oameni care se ascund in spatele unor retele de socializare, asa cum spun multi simpatizanti PSD despre restul poporului. Insa eu am toata conversatia.
  Pe urma stam si ne intrebam ca prostii, de ce naiba pleaca toti oamenii buni si incoruptibili din tara asta!?!
  Eu sper ca inca se mai poate face ceva in tara asta, dar nu cu oamenii politici din clipa de fata. Ne trebuie oameni care au stat ascunsi pana acum de frica celor care isi permit sa vorbeasca cu afirmatii de genul: “Hai, sictir!”, “esti un dobitoc”, etc.

  • Daca era adevarat, postai si poza pe care zici ca o ai cu conversatia repectiva. Chiar daca pe site-ul asta nu se pot incarca poze, sunt o gramada de alte site-uri de pe care se puteau posta link-uri cu poza respectiva.
   Nu esti decat un postac propagandist, care minte ca porcu. Acum, poti sa vi cu 100 de poze facute in photoshop, ca de crezut nu te mai crede nimeni.
   Si apropo, nu au vrust uneltele spalate pe creier, ca tine, guvern apolitic? Ia de aici, ministrii tehnocrati care sa iti zica ca mananci otrava de la turci, ca trebuie sa muncesti pe 2 lei, care vor sa scoata istoria din scoli, si ca drepturile omului sunt un lux teoretic.
   Meritati toate astea cu prisosinta.

  • Si apropo, esti un dobitoc, cretin si imbecil care se ofenseaza cand primeste inapoi, putin din noroiul cu care improasca.
   De ce spun toate astea? Pentru ca e adevarat si pentru ca pot. Legea de combatere a defaimarii si de promovare a tolerantei, nu a fost adoptata. In parte si din cauza celor ca tine. Asa ca, asta e.

 2. Da, asta este caracterul celor din PSD. Se ascund in spatele altora, cind ei cred ca nu mai au credibilitate. Domnul Neacsu il promoveaza pe Moraru de la AMARA. Neacsu este mic copil pe linga Moraru. Asta daca va ajunge la CJI va taia in carne vie, cum face la Amara. Stati linistit, a divortat de sotie, copilul la trimis in Anglia la munca sa nu il mai faca de ris peaici. Frati care se ocupa de firmele lui ia trimis in Italia, Spania, ca sa nu il fure. Are citeva duduite credincioase ce executa ordinele. Cu alte cuvinte un nemernic,, fara character. Deci Neacsu este mic copil pe linga Moraru.

 3. Da, sunt absolut de acord ca d-nul deputat Marian Neacsu este “mic copil” pe langa d-nul primar Victor Moraru. In PSD este lupta mare, care sa fie mai tare.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.