A fost publicată cea de-a XXIV–a ediție a ghidului de afaceri Pagini Naționale

0

4+1 PN 2016.FH11

În ianuarie 2016, a fost publicată cea de-a XXIV–a ediție a ghidului de afaceri Pagini Naționale, singurul ghid de afaceri național din România care furnizează constant cele mai noi și actualizate contacte de business.
“Pagini Nationale rămâne un produs de elită în comunicarea B2B, dovada stând în numărul mare de contacte de afaceri generate de acest produs emblemă al mediului de afaceri românesc, ediția curentă înglobând experiența acumulată în 24 de ani de prezență pe piață. Anul acesta observăm cu interes un apetit crescut al clienților pentru print în segmentul comunicării B2B și nu numai” ne-a declarat Iulian Boantă, Managing Partner Directories Management Systems
Unicul ghid de afaceri publicat la nivel național se bucură în noua ediție de Cuvântul Introductiv al Președintelui Camerei de Comerț a României – Dl. Mihai Daraban și include un content complet actualizat, o secțiune nouă de informare în colaborare cu Institutul Național de Statistică și un nivel al tirajului crescut cu 40%.
Distribuția ghidului continuă inițiativa pornită anul trecut fiind complet gratuită și targetată factorilor de decizie din companiile și instituțiile de top din România, direct prin curier, iar secundar prin multiple puncte de interes precum companii, hoteluri, centre medicale, cabinete notariale, instituții și autorități publice, în ambasade, consulate precum și la târguri și expoziții.
“Anul acesta capitalizăm pe creșterea produselor print și dezvoltăm și piața produselor B2C – local, sprijinind IMM-urile dintr-un număr mare de sectoare de activitate să intre în mod eficient și profitabil în contact cu persoanele fizice direct interesate de produsele și serviciile lor. Ghidul RoLocal și noua achiziție Ghidul Oferte Speciale vor aborda un concept de proximitate și de informație utilă 360 grade, susținând eficient afacerile locale” ne-a declarat în încheiere Iulian Boantă.
Mai exact, în august DMS iși va consolida poziția de lider pe piața instrumentelor de promovare din România prin noi produse print – roLOCAL, dedicat în prima etapă pieței de tip B2C locale din București iar ulterior urmând a fi lansat în alte 6-7 orașe mari din România, în completarea proiectului online rolocal.ro. Va fi un produs de proximitate, adresat persoanelor fizice din zona respectivă și va conține pe langă furnizori de produse și servicii, informații utile de interes public, evenimente, servicii speciale, non-stop etc, urmând a corela strategia sa de apariție cu deja cunoscutul ghid Oferte Speciale, în curs de relansare.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.