BookLand sosește cu drag la Slobozia!

1

Caravana BookLand isi face bagajele si pleaca de pe litoral! Pe 28 august echipa noastra va ajunge la Slobozia, in Complexul Comercial Ialomita, unde te invita sa descoperi cele mai noi aparitii editoriale, dar si titluri consacrate, anti-plictiseala. Locuitorii orasului Slobozia sunt asteptati pana pe 2 septembrie cu un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.
“Suntem incantati ca putem fi parte a evenimentului cultural BookLand, ne-a marturisit Ion Chirila, director general al Complexului Comercial Ialomita. Conceptul de a aduce cartile aproape de potentialii cititori prin organizarea targului de carte in incinta centrelor comerciale este o idee foarte buna, avand in vedere interesul populatiei pentru centrele comerciale si in acelasi timp, tinand cont de nevoia ce se resimte tot mai persistent in perioada actuala, aceea de reorientare spre cultura, educatie, moralitate si valori reale, pe care cititul le poate dezvolta si consolida. Va asteptam deci, la BookLand in incinta Complexului Comercial Ialomita in perioada 28 august – 2 septembrie pentru o sesiune de shopping de carte.”
„Suntem nerabdatori sa ajungem la Slobozia, va fi o experienta interesanta si inedita sa interactionam cu publicul cititor din acest oras. Suntem siguri ca sederea noastra timp de o saptamana la Complexul Comercia Ialomita va fi de bun augur si ne vom distra excelent impreuna cu booklanderii din Slobozia.” – Sorin Lucaci, coordonator al Caravanei BookLand.
Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.
Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro
Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

1 comentariu

  1. La pomul lăudat să nu te duci cu sacul. Un amestec penibil de cărţi expuse, din păcate, precum nişte castraveţi, cu preţul la vedere…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.