Ce jocuri de cazino îți oferă cea mai mare șansă de câștig?

0

Unii dintre noi aleg să ia parte la jocurile de cazino doar pentru a se distra, alții pentru a încerca ceva nou, iar unii pur și simplu au găsit o metodă de a face bani și de a-și asigura niște venituri suplimentare, cu minim de efort. Însă lucrurile nu sunt atât de simple precum par la prima vedere, căci altfel mulți dintre noi ne-am îmbogăți peste noapte și platformele de gambling ar falimenta. Nici pentru destinațiile de casino online România lucrurile nu ar fi cu nimic diferite, căci principiile sunt la fel.

Dacă vrei să îți îmbunătățești șansele de a câștiga bani – poate chiar sume mari – atunci ar trebui să începi prin a înțelege mecanismul fiecărui joc, dar mai ales să știi cum anume funcționează aceste site-uri cu cazino. Nu totul ține doar de noroc, că uneori ți-l mai și faci, cum ar spune unii realiști, ci de strategii și de analiza atentă, de a ști să alegi acele jocuri care au cele mai mari șanse de câștig. Și chiar și așa, totul este influențat, și depinde de multe, multe alte lucruri. Căci probabilitatea ca la final să fii învins sau să fii învingător sunt egale, iar lucrurile nu sunt cu nimic diferite nici pentru jucătorii amatori, nici pentru cei veterani, profesioniști. Singurele diferențe ar putea consta în cum aleg să se raporteze cu toții la ce este de oferit. Bun, acum dacă vrei să te asiguri că o să faci ca totul să fie cât mai profitabil, îți dăm mai jos niște indicații menite să te ajute în acest impas.

Ce este marginea casei?

Marginea casei se poate defini, în termeni cât mai simpli, ca fiind avantajul matematic al unui cazino, profitul calculat ca procent din pariurile jucătorilor. Spre exemplu, sloturile au marginea casei estimată la 4%, iar pentru cei mai iscusiți jucători, marginea casei la Blackjack poate ajunge la 0.5%. Ceea ce înseamnă că Blackjack are șanse mai mari să fie întors în favoarea persoanei. Asta nu înseamnă să presupui că ești păcălit, ci doar că probabilitatea de a câștiga să fie mai mică sau mai mare, pentru că totul este generat întâmplător. Pe scurt, alege acele jocuri cu marginea casei cât mai scăzută, căci totul este stabilit în circumstanțe ideale.

Ce este RTP-ul?

RTP-ul are denumirea de Return to Player și reprezintă procentajul de câștig la un joc de cazino. Formula pe care se bazează rezultatul acestuia are la bază un calcul care presupune rularea prin simulări a jocului – se calculează că media dintre suma totală returnată către jucător, împărțită la suma totală pariată de către jucător.

Concret, acesta te va ajuta să îți dai seama care este marginea casei, adică să calculezi care ar putea fi suma pe care o poți câștiga. Cert este că dacă un joc este jucat mai mult, atunci și RTP-ul poate avea un rezultat mai concludent, care să te ajute în ceea ce privește posibilul câștig real al jocului, adică rata de returnare către jucători. Spre exemplu, un pariu de 100 de dolari la un slot unde RTP-ul înseamnă 89%, înseamnă să fie așteptat un câștig ce poate ajunge la 90 de euro.

Ce mai afectează cotele de câștig ale jocurilor?        

Există diverse elemente care pot afecta șansele de câștig, atunci când miza o reprezintă banii reali. Prin urmare, ar trebui să te asiguri că înainte de orice stăpânești jocul pe care ai ales să îl testezi.  Multele variabile din ecuație pot influenta rezultatul final, așa că nu te grăbi cu nimic din ceea ce ai planificat – citește tot, informează-te, fă-ți o strategie, documentează-te și vezi ce anume poate implica pariurile, mutările, orice poate impacta în cum joci, variantele, opțiunile. Nu neglija și nu rata nimic.

Cele mai populare jocuri de cazino și cotele lor de câștig     

Metricele care pot decide câștigurile sau pierderile au fost exemplificate mai sus. Însă asta nu înseamnă că este suficient pentru a ști către ce anume să te orientezi.  Totuși, unele detalii stau în cât de iscusit ești sau în cât de bine stăpânești unele informații. Cu toate astea, există jocuri care simplifică lucrurile doar prin simplul fapt că sunt ceva mai accesibile. Conform unor statistici, printre jocurile de luat în considerare, cu cele mai mari șanse de câștig, se numără Blackjack, Craps, Ruletele. Nimic nu garantează că nu poți pierde și aici, dar așa cum precizam, statisticile arată că, cu acestea trei, ai avea cele mai multe opțiuni de a întoarce balanța în favoarea ta.

Foarte multe jocuri de cazino sunt despre șanse. Că ne place sau nu, și norocul este ceva care condiționează, intenționat sau nu, sfârșitul. Trebuie să înțelegi și că există o diferență importantă între a nu câștiga și a fi un pierzător, căci totul constă în metoda de joc și în a accepta niște lucruri care se pot prezenta drept avantaje.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.