„CONTUL MEU“ aduce un Smart Tv abonaților NextGen Communications

2

Tombola Contul MeuAbonații NextGen care își activează platforma „CONTUL MEU“ în perioada 1 martie – 30 aprilie 2015, participă automat la tragerea la sorți pentru un Smart TV LED Sony FULL HD 102 cm.

Platforma „CONTUL MEU“ este disponibilă gratuit tuturor abonaților, indiferent de numărul de servicii contractate și este cea mai simplă și eficientă metodă prin care fiecare abonat își poate personaliza experiența NextGen.

Activarea este foarte simplă, fiind necesare doar câteva minute pentru înregistrare. Sunt necesare codul de abonat și o adresă de e-mail. De asemenea, platforma „CONTUL MEU“ permite utilizatorilor să economisească timp și să aibă toate informațiile la îndemână:

– activarea facturii în format electronic, urmărirea situației financiare și plata facturii on-line;

– completarea abonamentului cu noi extraopțiuni și servicii;

– canal de comunicare cu departementele de support, accesibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână;

Despre NextGen Communications

internet – televiziune – telefonie

Una dintre cele mai dinamice echipe din telecomunicații din România, NextGen a fost înființată în 2008 ca parte a grupului Telekom România.

Conectăm peste 220.000 abonați în 37 orașe mari și peste 300 de localități. Suntem disponibili prin cele 55 de magazine sau non-stop prin Call Center, solicitările fiind soluționate în cel mai scurt timp.

2 comentarii

  1. Sunt de acord cu inscrierea la tombola pentru trgerea la sorti cu castiguri pentru smart tv,poate asa pot schimba si eu televizorul meu Dacia cu o varsta de44 ani,nu mai este compatibil,iar starea financiara este precara. Multumesc anticipat,cu multa stima si respect G.V Campina.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.