Firma care produce saltele la prețuri imbatabile

0

Nu este încă nici BlackFriday și nici perioada sărbătorilor, însă există o firmă pe piață care produce saltele la prețuri imbatabile. Este vorba despre SaltelePrevi, o companie producătoare de saltele din țara noastră care se face remarcată mai mereu prin raportul calitate-preț. Cum reușesc asta? Au înțeles dintotdeauna necesitatea oamenilor de a avea un somn liniștit și au decis producerea unei game variate de saltele, folosind materiale și tehnologii performante. Mai mult, pentru a fi aproape de clienții lor și nu numai, produsele lor se pot achiziționa atât din showroom-urile aflate la București și la Constanța, dar și de pe cel mai mare marketplace din România, unde sunt distribuite acestea.
Ți-am pregătit în acest articol câteva saltele pe care le găsești acum la promoție.

Salteaua Water-Foam Confort 7 zone
O saltea ce are caracteristici excelente, dar și un preț bun, este greu de găsit. Însă, la Previ orice este posibil. Pe lângă faptul că este redusă cu 44%, la achiziția ei ai parte și de un cadou ce constă în două perne. Ți se pare deja wow? Stai să descoperi ce caracteristici are! Ești o fire care îmbrățișează ideea de organic? Află că această saltea are suprafața realizată din material tip Organic Cotton. El oferă o serie de avantaje: protejează pielea, este rezistent în timp, permite o aerisire de calitate și împiedică transpirația, reglând temperatura. Și asta nu e tot. Dacă vrei să afli mai multe despre acest produs, poți face o vizită pe magazinul online.

Salteaua Novo Memory 12+4
Atunci când îți dorești un somn sănătos și liniștit, trebuie să știi că salteaua de care ai nevoie e mai aproape decât îți imaginai. Da, este vorba despre salteaua Novo Memory 12+4 care are proprietățile perfecte. Materialul din care este realizată suprafața este de tip Aloe Vera Fresh, ceea ce înseamnă că riscul apariției alergiilor este îndepărtat, iar tu te vei putea bucura de o saltea fresh și de o odihnă plăcută. În plus, cu o grosime de 4 cm, stratul de memory reacționează la greutatea și căldura corpului, datorită spumei vâsco-elastice din compoziția sa. Astfel, oferă suport pe toată perioada somnului, adaptându-se formei corpului în timp ce stai întins pe ea. Cât privește dimensiunea, nu-ți face probleme! Specialiștii de la Previ produc orice dimensiune, fie ea și atipică! 

Salteaua Lisabona Aquagel AirFresh Memory-FoamEști adeptul luxului și dorești ca somnul tău să aibă parte de el? E simplu. Cauți o saltea pat pe internet și vei descoperi SaltelePrevi. Linia Luxury are reduceri de până la 50%. Ce înseamnă luxul la o saltea? Să luăm exemplu Salteaua Lisabona Aquagel AirFresh Memory-Foam. Țesătura de acoperire este realizată din Cașmir. Aceasta este o fibră prețioasă format din părul de capră hircus. Moale, mătăsoasă și catifelată. Cele 3 cuvinte definitorii. Pe lângă faptul că te bucuri de o poziție corectă în timp ce dormi, stratul de memory cu inserție de gel ajută la menținerea unei temperature plăcute și durabile, prin distribuirea uniformă a căldurii pe toată suprafața saltelei. N-ar strica să arunci un ochi pe site, pentru că la comandarea acestei saltele vei primi un cadou!
După o zi lungă, fiecare are nevoie de somnul odihnitor mult visat. Așa că nu merită să ne stricăm plăcerea. Alege o saltea bună ca tu să te bucuri de un somn de calitate! Spor la cumpărături!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.