Oportunitate pentru fermierii din județul Ialomița – Ofertă de terenuri agricole de vânzare

0

Teren arabil de vanzare Ialomita Jantzen Development Martie 2015

Jantzen Development are plăcerea să vă prezinte o ofertă de vânzare a aproximativ 238 hectare localizate în Județul Ialomița, în două zone foarte apropiate una de cealaltă. Una dintre cele două zone cuprinde patru localități învecinate (Balaciu, Sărățeni, Munteni Buzău și Căzănești), iar cealaltă zonă este în extravilanul comunei Miloșești.

În ultimii ani procesul de achiziție și de luare în arendă a devenit din ce în ce mai dificil din cauza diverselor dificultăți întâmpinate, cum ar fi: suprafețe necomasate, lipsa măsurătorilor cadastrale, birocrație și competiție crescândă. Oferta Jantzen Development cuprinde teren arabil cu carte funciară și care are încheiate corespunzător toate formalitățile administrative (impozite achitate, înscriere în rolul fiscal, declarații la Registrul Agricol, etc.).

Prezentarea ofertei pentru cele două zone, inclusiv hărți și toate informațiile relevante sunt disponibile la cerere potențialilor cumpărători care o contactează pe doamna Oana Rogojină, Manager Proiect în cadrul Jantzen Development, la numărul de telefon +4 0728 326 308 sau la adresa de e-mail or@jd.dk

Despre Jantzen Development

Jantzen Development este unul dintre liderii pieței de proiecte agricole prezent în România din anul 2006. Deținută integral de investitorul și fermierul danez Erik Jantzen, compania oferă clienților săi servicii de achiziții și de vânzare a terenurilor agricole, servicii de consultanță centrate pe creșterea valorii proiectelor agricole existente (completarea istoricului proprietății, cadastru, intabulare, etc.) și servicii de management al proiectului agricol (contracte de arendă, servicii financiare, administrative, juridice, etc.).

Printre cele mai reprezentative proiecte dezvoltate de Jantzen Development în România sunt JD Agro Cocora (fermă de cereale care exploatează aproximativ 6 000 de hectare în județul Ialomița) și proiectul Black Sea (grup de societăți create cu scopul de a dezvolta suprafețe medii și mari de teren arabil și care după ce devin operaționale sunt destinate vânzării către fermieri locali).

Pentru mai multe informații accesați www.jd.dk

Precizare importantă

Anunțul a fost publicat în data de 17 martie 2015 și are valabilitate limitată.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.