Prima impresie în online

0

Fiind prima mea interacțiune cu participanții proiectului SOS-Sustain Our Souls și dată fiind desfășurarea activităților prin intermediul online-ului , pot constata că programul Erasmus+ mă condusese pe un teritoriu incert și îmi adusese o experiență complet nouă si inedită. Dar cum proiectul este caracterizat prin surprize , și pentru mine s-a dovedit a fi , în esență, un cadru primitor cu foarte multe de oferit pentru cei ce aveau deschiderea necesară. Astfel , parcursul meu a evoluat de la prima zi, fiind copleșită de emoții , la cea de-a treia , în care deja simțeam că locul meu era acolo și acumulasem noi amintiri și informații benefice.
Instrumentele online propuse de doamna profesor organizator ,Nicoleta Militaru, au adus ,,modernul” si ,,inovatorul” în activitățile propuse și în același timp au stimulat competitivitatea participanților. Fiind împărțiți în camere de lucru virtuale, am reușit alături de colegii din Germania, Italia, Grecia, Spania și Polonia să transpunem divizarea pe grupe in universul online și am creat ,,Poezii Diamante” ce reliefau perspectiva noastră despre natură.
Sunt recunoscătoare ca am avut ocazia să fac parte din echipa Liceului de Arte ”Ionel Perlea”, Slobozia în această experiență unică și am rămas profund impresionată de profesionalismul și implicarea tuturor participanților , profesori și elevi. Looking forward to the next events!
Grecu Anastasia

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.