Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea unui post de natură contractuală, vacant

0

Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea unui post de natură contractuală, vacant, de :

  • muncitor necalificat tr.I –(gropar) studii (G sau M) funcţie contractuală de  execuţie, normă intreagă durată nedeterminată, din cadrul activităţii ,,Servicii publice administrare cimitir”.

Condiţii specifice de participare la concurs: studii generale (şcoală generală 8 clase) sau medii absolvite cu diplomă, vechime minimă pe studii medii sau generale minim 5 ani.

Concursul se organizează la sediul Primariei Municipiului Urziceni  din str. Calea Bucureşti nr.104, jud.Ialomiţa, in data de 22.11.2016 ora 10,00 proba practică şi in data de 24.11.2016 ora 10,00 – proba interviului.

Dosarele de inscriere la concurs  se pot depune la sediul Primariei Municipiului Urziceni in termen de 10 zile lucrătoare de la data publicarii in Monitorul Oficial Partea a III–a.

Dosarul de inscriere la concurs trebuie sa conţină, in mod obligatoriu, documentele prevăzute la art.3 din H.G nr. 286/2011, modificată şi completată de H.G nr. 1.027/2014.

Condiţiile de participare la concurs si bibliografia  se afişează la avizierul Primăriei Mun Urziceni si pe site-ul instituţiei: http://www .primaria-urziceni.ro.                           

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.