Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea unui post

0

Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs pentru ocuparea unui post de natură contractuală,  vacant, de referent debutant– studii (S)  –funcţie  contractuală de  execuţie, normă intreagă durată nedeterminată in cadrul aparatului de specialitate al primarului -compartiment relaţiile cu publicul, petiţii informaţii publice, registratură;

  • Condiţii specifice de participare la concurs : studii  universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă in domeniul  ştiinţe administrative,specializarea administraţie publică,  vechime in muncă 0 ani.

Concursul se organizează la sediul Primariei Municipiului Urziceni in sala de şedinţă la etaj 1 din str. Cal.Bucuresti nr.104, jud.Ialomita, in data de 19.10.2016 ora 10,00 proba scrisă şi in data de 24.10.2016, ora 10,00 – proba interviului.

Dosarele de inscriere la concurs  se pot depune la sediul Primariei Municipiului Urziceni in termen de 10 zile lucrătoare de la data publicarii in Monitorul Oficial Partea a III –a.

Dosarul de inscriere la concurs trebuie sa conţină, in mod obligatoriu , documentele prevăzute la art.3 din H.G nr. 286/2011, modificată şi completată de H.G nr. 1.027/2014.

Condiţiile de participare la concurs si bibliografia  se afişează la avizierul Primăriei Mun Urziceni si pe site-ul instituţiei  :http://www .primaria-urziceni.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.