Recomandările pentru primăvara lui 2018

0

Cu fiecare nou sezon vine și o nouă șansă ca garderoba să fie îmbunătățită. Primăvara lui 2018 nu face excepție, mai cu seamă când are și atât de multe de oferit. Cu piese versatile care să încânte și să fie ușor de integrat în orice context, cu articole vestimentare ce urmează trendurile actuale, descoperim la DyFashion un univers de culoare, stil și mai ales bun gust.

La dyfashion.ro varietatea se combină perfect cu tipuri de croi încântătoare. Dintre recomandările potrivite pentru acest sezon amintim cele mai recente apariții în colecția celor de la DyFashion.

Rochia simplității

De multe ori avem senzația că mai puțin este mai bine. Asta va pune mai mult în valoare femeia, purtătoarea unei ținute ce a fost gândită întocmai pentru a surprinde frumusețea naturală. Pe numele ei More Amore, o astfel de rochie încântă cu al său croi larg, lejer.

Este  o rochie scurtă, însă cu mâneci lungi și ușor bufante. Această parte de volum adăugat nu face altceva decât să aducă în prim plan un alt trend al acestui an. Dantela integrată pentru partea de sus inclusiv a mânecilor este în măsură să surprindă și eleganţa de care are nevoie orice femeie, fie zi, fie un eveniment de seară.

Pantalonii Xara, în stil office

Desigur că și pantalonii fac parte din registrul actual de interes pentru orice femeie. Aceștia sunt practici și comozi și permit mișcări ample. Mai ales pentru zilele agitate la birou sunt ideali. În varianta propusă de DyFashion în cadrul noii colecții, aceștia au o notă office și sunt din stofă.

Definiția lor înseamnă o talie înaltă, buzunare laterale și închidere clasică, însă estetic ascunsă. Linia acestora este dreaptă și simplă, pentru că designul în sine iese în evidență. Partea „vedetă” a acestor pantaloni reprezintă jocul de linii albe, verticale pe fond negru. Acesta poate crea impresia de alungire, deci un punct în plus pentru cele mai mici de statură.

Nelipsitul sacou

În garderoba unei femei trebuie să existe cel puțin o piesă din fiecare registru vestimentar. Nu se știe niciodată când va avea nevoie să se adapteze unui cadru anume și când va avea plăcerea de a purta și un altfel de stil decât cel obișnuit ei. Din această poveste poate face parte și sacoul.

Varianta primăvăratică regăsită la dyfashion.ro este la propriu o explozie de culoare şi un joc geometric. Marele avantaj al acestuia este că te va scoate din anonimat și se va putea combina foarte bine la ținute monocrome, simple, sobre de ce nu. Îl poți purta atât cu jeansi, cât și cu pantalon office – depinde spre ce clasă de stil te îndrepți.

Hermosa este numele său în colecția DyFashion. Are închidere într-un singur nasture.

Cămașă vesus bluză

Se poartă stilurile simple sau chiar la opus, cele cu volum adăugat în diverse părți. Tocmai de aceea vei avea de ales între cămăși, de regulă simple sau mizând mai degrabă pe mici detalii, și bluzele, mai generoase în bogăția de detalii.

La DyFashion se vor găsi și acestea, în versiuni multiple. Poate fi vorba de preferință aparte pentru un material fluid, drept pentru care bluza din voal, Xara, este o recomandare. Poate vei dori un imprimeu viu colorat, iar de data aceasta cămașa nonconformistă Cătălina îți va aduce un look casual, unic.

Completări de ținute

După ce ai ales piesele cele mai importante, ai de unde selecta și ceea ce ține de accesorii și completări. Din fericire dyfashion.ro dispune de soluții și la acest capitol, drept pentru care îți poți realiza ținute complete. În materie de încălțăminte vei descoperi din nou tematica imprimeurilor, precum și eleganţa pantofilor din piele întoarsă. În materie de genți, un alt capitol interesant, vei găsi prețuri accesibile la tipuri de genți potrivite pentru orice moment din zi. Culori sunt nenumărate, recomandările vizând o paletă vastă și de teren neutru: negru, bluemarinul din tendințe, piersică, bejurile etc.

Preferințele femeilor sunt atât de diverse. Ele întâlnesc însă un punct comun în momentul în care își pun toate speranțele și dorințele în trendurile de actualitate. De aceea DyFashion a devenit loc de refugiu pentru regăsirea identității de stil. Cu peste 800 de modele numai la capitolul rochii, acest magazin online garantează calitatea articolelor vestimentare. Încearcă și tu!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.