Soluții competitive pentru aplicații industriale de la Bmes

0

Într-o lume în care tehnologia și toate programele automatizate domină, oamenilor nu le rămâne altceva de făcut decât să se adapteze la ceea ce se petrece în jur. Toată această evoluție a pieței, a tehnologiilor, nu face decat să ușureze munca oricui, având în vedere că secolul actual este caracterizat de stres și muncă peste limita normalului.

Aplicațiile industriale au început să fie tot mai mult admirate. Acestea ușurează într-o măsură însemnată munca fizică, mai ales atunci când țin pasul cu noile tehnologii, servicii și soluții apărute pe piață. La capitolul soluții competitive pentru aplicații industriale, Bmes iese în evidență.

Bmes – alături de români încă din 1994

Bmes este unul dintre furnizorii de motoare electrice cu autoritate de pe piața de profil din România. Scopul echipei Bmes este cel de a le oferi românilor promptitudine și soluții eficiente în domeniul motoarelor electrice.

Pe bmes.ro regăsesc cei interesați un catalog motoare electrice extins pentru diverse aplicații industriale. Putem aminti aici de motoare electrice trifazate, monofazate, motoare electrice cu frână, motoare electrice cu două turații, motoare electrice speciale, reductoare, motoare electrice de curent continuu, convertizolare de frecvență și nu numai.

De o atenție aparte în cadrul magazinului online bmes.ro se bucură motoarele electrice trifazate, motoarele electrice monofazate, alături bineînțeles de cele cu frână. Detalii esențiale despre fiecare în parte regăsesc cei interesați direct pe site.

În aceeași ordine de idei, fiecare model de motor electric are enunțate aferent caracteristicile sale standard. La cerere, asupra unora dintre ele se poate și interveni. În funcție de fișa tehnică a aplicației în cadrul căreia motorul va fi ulterior atașat, se pot întrebuința și caracteristicile extra. Cei de la Bmes se pot ocupa de acest lucru.

Reductoare melcate furnizate de către Bmes

Cei de la Bmes oferă și reductoare melcate. Cei interesați regăsesc în cadrul site-ului reductoare melcate atât pătrate, cât și rotunde. Aceste două game consacrate de reductoare de turație se potrivesc la motoarele electrice cu puteri cuprinse între 0.09kW și 7.5kW.  Mărimile reductoarelor melcate sunt de la WG30 până la WG130, iar rapoartele de reducție sunt de la 7.5 la 100, în cazul celor melcate simple.

În ceea ce privește carcasa reductorului, aceasta diferă în funcție de mărime. În cazul reductoarelor până în WG90, carcasa va fi din aluminiu. Pentru cele ale căror mărimi încep cu 110, carcasele sunt din fontă. Bineînțeles, acestea pot fi furnizate cu tot cu turație cu ax de ieșire tubular sau ax de ieșire plin.

Gama de reductoare melcate Bmes cuprinde modele ce pot fi de asemenea dotate cu mai multe tipuri de flanșe sau cu brațe de fixare antirotire. Cei de la Bmes stau mereu la dispoziția celor aflați în nevoie cu suport și cele mai bune sfaturi pentru ca alegerea făcută să fie una corectă.

Prețul motoarelor sau a oricărui alt produs disponibil în cadrul site-ului online se calculează în funcție de caracteristicile ce urmează să fie modificate. Cei interesați sunt invitați să acceseze bmes.ro pentru și mai multe detalii în acest sens.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.