1 Decembrie cu fanfară şi cor la Urziceni

0
În sunet de fanfară, aşa au petrecut ziua naţională a României social democraţii de la Urziceni care, la iniţiativa vicepreşedintelui organizaţiei locale a Partidului Social Democrat, Liviu Cazan, au dorit să le ofere concitadinilor un spectacol cu specific naţional. Doar vremea rea le-a stricat planurile şi a mutat întâlnirea din stradă la club.
Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de fanfara garnizoanei Buzău şi de grupul folcloric ,,Colinda’’ din Jilavele, dirijat de profesorul Victor Simion.
Gazdele i-au primit pe cei care le-au trecut pragul cu tradiţionala fasole cu cârnaţi, stropită cu vin fiert şi le-au prins în piept cocarde tricolore.
Vântul rece şi ploaia au scurtat şi ceremonialul programat la monumentul eroilor neamului, care s-a rezumat la depunerea coroanelor de flori de către reprezentanţii administraţiei locale, Poliţiei, Jandarmeriei şi ISU Ialomiţa, dar şi de către cei ai partidelor politice. Oficialii instituţiilor amintite s-au refugiat în catedrală unde au asistat la ,,Te Deum’’.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.