1 euro pe lună

0

Un euro pe metrul pătrat util: atât vor plăti medicii care au cabinete individuale în Policlinica Urziceni şi care funcţionează în spaţii cu contracte de închiriere sau concesiune.

Deşi în referatul întocmit de compartimentul de gospodărire comunală din cadrul Primăriei Urziceni era propus, pentru calculul redevenţei, tariful minim de 4,50 euro pe metrul pătrat pe lună, primarul Constantin Sava a cedat presiunilor exercitate de opinia publică în ultimele zile şi a propus un amendament la proiectul de hotărâre prin care chiria sa fie de doar 1 euro pe luna.

Propunerea edilului şef al Urziceniului a fost adoptată aproape instant de legislativ, singurul care a încercat să coboare ştacheta fiind democrat-liberalul Marin Gonţ, care a invocat faptul că preţul chiriei ar putea fi suportat de către pacienţii care vor apela la serviciile cabinetelor medicale din Policlinică.

În cele din urmă, proiectul a trecut cu unanimitate de voturi în varianta propusă de executiv. Redevenţa percepută este plătibilă lunar, până la data de 15 ale lunii curente pentru luna expirată, la cursul BNR din ziua efectuării plăţii.

Tot în şedinţa de ieri a fost aprobată anularea creanţelor fiscale în cuantum de până la zece lei, inclusiv, aflate în sold la sfârşitul anului trecut, pentru situaţiile în care cheltuielile de executare, exclusiv cele privind comunicarea prin poştă, sunt mai mari decât creanţele fiscale supuse executării silite.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.