1 Mai Muncitoresc

1

Vacanţă relativ liniştită de 1 mai la Urziceni, din punctul de vedere al poliţiştilor, care au constatat şi sancţionat 46 de abateri. Valoarea amenzilor aplicate a fost 3.220 lei. Cele mai multe abateri sancţionate se referă la viteza excesivă, necuplarea centurii de siguranţă, dar şi abateri ale bicicliştilor sau căruţaşilor. Defecţiunile tehnice au făcut şi ele obiectul retragerii a 2 certificate de înmatriculare.

Singurul eveniment consemnat ieri după amiază, a fost un accident pe DN2, la ieşirea spre Buzău. Evenimentul a fost provocat de un conducător auto din Bucureşti, care într-o curbă uşoară la dreapta a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar. Din accident a rezultat rănirea unui tânăr de 28 de ani care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni, pentru îngrijiri medicale. 

Robert Viorel Dinca

1 comentariu

  1. Amenzi mai mari si o sa-i potoleasca pe baieti!!…
    Ce inseamna lipsa de civilizatie, de spirit civic, prostia si prejudecata ca “nu mi se intampla tocmai mie…”
    Poate peste 30 de ani soferii si pietonii romani vor invata sa fie disciplinati si sa pretuiasca cu adevarat si nu doar la nivel de teorie, propria viata si a celuilat de langa ei…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.