10.000 de fermieri sunt aşteptaţi la APIA

0

yuyyuk

Circa 10.000 de ialomiţeni sunt aşteptaţi la Centrul Judeţean APIA pentru depunerea cererilor de plată a subvenţiilor agricole.
Începând cu data de 26 mai 2015, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură va prelua toate cererile de plată ale fermierilor, inclusiv pe suport de hârtie.
Fermierii sunt aşteptaţi să se prezinte la centrele locale A.P.I.A. Ialomita din Slobozia, Urziceni, Feteşti, Cazanesti, Tandarei si Fierbinti-Targ pana la data-limita de 15 iunie 2015, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică. Amintim celor interesaţi ca beneficiarii plăţilor sunt fermierii activi persoane fizice sau juridice care desfăşoară o activitate agricolă în calitate de utilizatori legali ai suprafeţelor de teren agricol sau deţinători legali de animale, potrivit legislaţiei în vigoare.
La depunerea cererii unice de plată, solicitanţii trebuie să prezinte documentele care dovedesc utilizarea terenului agricol, inclusiv a terenurilor care conţin zone de interes ecologic, precum si a animalelor.
La momentul actual, la nivelul judeţului Ialomita, este digitizată si pregătită pentru depunerea cererilor o suprafaţă de aproape 350.000 ha teren agricol, aparţinând unui număr de 9.751 fermieri, care sunt aşteptaţi să depună cererea de plată.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.