10 dintre traficanţii de combustibili au fost audiaţi la Slobozia

0

aresta

Procurori ai Parchetul Slobozia au dispus arestarea preventivă pentru 8 persoane dintre cele audiate în dosarul de trafic cu combustibili şi cercetarea sub control judiciar a altor 3! 
Inculpaţii sunt din Colelia şi Cocora, localităţi arondate autorităţilor judiciare din capitala de judeţ, şi completează seria celor 46 de arestări dispuse de Instanţa Urziceni.
Ciufulescu Alexandru, Hurloiu Adrian şi Frunză Laurenţiu sunt acuzaţi de furt calificat după ce, în calitate de operatori parc extracţie, au sustras în repetate rânduri pe timpul serviciului produse petroliere pe care le-au comercializat către mai multe persoane, iar Frunză Cristian este incriminat pentru complicitate, el păzind drumul de acces pentru ca hoţii să nu fie surprinşi de poliţie.  
Tot pentru furt calificat în formă continuă este acuzat şi Bucurică Alin Marius care a sustras combustibili cu ajutorul a 3 operatori de serviciu şi Moise Săndel pentru complicitate.
Un alt inculpat pentru furt calificat este Vrânceanu Marius, care şi-a însuşit produse petroliere cu ajutorul unui angajat al parcului de extracţie.
Procurorii parchetului Slobozia au mai dispus arestarea preventivă a lui Constantin Ion Valeriu, pentru complicitate şi tăinuire, şi supravegherea sub control judiciar a numiţilor Ungureanu Vasile, Botea Marian şi Ioniţă Tase, toţi acuzaţi de tăinuire pentru că au cumpărat şi revândut produsele petroliere cunoscând că acestea provin din furt.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.