10 pentru Europa

5

FLR_2927

Tinerii liberali din Ialomiţa au dat startul la europarlamentare şi încearcă să impună pe listele pentru Parlamentul European 10 reprezentanţi din organizaţia naţională de tineret.
Doritorii se înscriu în aplicaţia on-line ,,10 pentru Europa“, iar primii doi clasaţi, în funcţie de numărul de voturi primite, vor ocupa poziţii eligibile în cursa electorală.
Preşedinta TNL Ialomiţa, Andreea Conescu, precizează că din judeţ nu există doritori pentru acest scrutin electoral, dar toţi cei 500 de tineri liberali ai organizaţiei vor fi direct implicaţi:
audio Andreea CONESCU
Până acum, în proiectul electoral s-au înscris peste 40 de candidaţi dintre care vor fi aleşi 20 de finalişti. Marea finală va avea loc pe 5 aprilie, când cei mai votaţi vor avea de susţinut un test de cultură generală despre Europa, un discurs şi o dezbatere faţă în faţă. Un juriu format din seniori ai PNL va hotărî care sunt cei mai buni 10, iar aceştia se vor regăsi pe listele pentru alegerile euro parlamentare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Cand te uiti la (edit) din poza, reprezentative, de altfel, pentru intraga aripa feminina din clasa politica, intelegi ca vei ajunge un occidental sadea, ce mai!?! Si cand ii mai vezi si pe (edit) din aceeasi poza, te convingi ca poti sa dormi linistit! PNL (+ ceilalti) vegheaza la progresul tarisoarei! Se citeste competenta in privirile lor, nu?

  2. “Născut liber” sper să fie simbolistic sloganul prin care noua generație se disociază de bătrânele șulfe comuniste și alege un drum onest si vizionar spre înainte.

  3. Ascult melodia lui Andries:'” Imi place Tamarrra! In cele mai mici amamunte”!
    Mai @ionel “Who the fuck is Alice ” este fatuca din dreapta si ce legatura are ea cu
    liberalismul?

  4. Ce misogini)) Acu’ o înţeleg pe mamaia Câmpeanu, de ce vrea mai multe semipreparate pe piaţă…să simtă ,dobitocii ca Ion şi Silvian , prin hrană, valoarea femeii..că prin politică nu vor))

  5. Curios sunt sa vad daca la Perieti membrii Psd alearga in campanie cot la cot cu PNL-isti. Oricum nu se va mai alerga pt .PSD pentru ca nici cu fundul nu s-a uitat la cetatenii comunei domnii parlamentari ,senatori ,Gaina,Tudor,dupa alegeri. Au promis multe in campania trecuta (La Parlamentare) si ne-au dat-o prin ….ba din contra consilieri pnl si-au pierdut si Viceprimarul . Votam sa nu mai venim la vot.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.