10 zile fără apă la Ţăndărei

2

Locuitorii de pe 6 străzi ale Ţăndăreiului au de îndurat 10 zile fără apă. În perioada 19-29 iunie, societatea de distribuţie va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de racordare la noul sistem de alimentare.
Oprirea apei se va face între orele 9 şi 16, iar afectaţi sunt consumatorii de pe străzile Avalanşei, Oituz, Dorobanţi, Victoriei, Păcii şi Teilor.
Societatea RAJA Constanţa îi roagă pe locuitorii oraşului să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic până la finalizarea lucrărilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Ooo, nu mai avem nici apa de cand e Cristi primar? Sau asta e metoda de a reduce costul facturilor pentru apa cu care ne aburea in campanie. Opreste 10 zile pe luna apa si logic, factura la apa e mai mica.Oricum, nevasta-sa e platita de Raja si stie el ce stie, cum sta treaba…

  2. PSD = mafia , Vasile Sava =mafiot! Asta ati votat de asta aveti parte. Roman asta….cred ca e tot omul lu sava…
    Eu unu am votat cu Balea! Macar asta mai linistea tziganii, dupa ce Sava timp de 8sau 12 ani, i-a scutit de taxe, si a facut manarii cu ei. Cel mai cunoscut caz e fostul peco, unde trebuia sa se deschida un penny,kaufland..etc. Si…chici ce???
    au rasarit vreo 3-4 palate de ciori !

    La viitoarele alegerei votati fratilor cu Balea, cu iordache…etc !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.