100 de hidranţi în reţeaua de distribuţie a apei la Slobozia

12

alexandru stoica 234t

Primăria Slobozia a cumpărat 100 de hidranţi pe care îi montează în reţeaua publică de alimentare cu apă a oraşului. Achiziţia va fi folosită atât în situaţii de urgenţă, pentru stingerea unor incendii, cât mai ales pentru spălarea conductelor.
Primarul Alexandru Stoica a declarat pentru Radio Campus că hidranţii de la capetele de reţea vor fi intens utilizaţi pentru ca apa să nu mai stagneze pe conducte:
audio Alexandru STOICA
Hidranţii sunt de mărimi diferite şi au fost cumpăraţi de la o firmă din Bacău, prin achiziţie directă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

12 comentarii

 1. Alti bani cheltuiti degeaba!Totul este pentru a spala apa nepotabila ,sa devina cat mai incolora si sa nu bage de seama poporul ca si eu Stoica am dat-o in bara cu apa potabila !

 2. Silvian ia gandeste daca iti arde apartamentul, alte masini sunt la alte incendii, de unde incarca masina care este la tine cel mai aproape? Ai idee cati hidranti lipsa sunt in orasul asta?
  Zic io …….

 3. Băi..voi sunteţi nebuni=?))Hidrantu’ e şi pt stingerea incendiilor))Şi Apa este bună de băut!! Câinele meu o bea..o beau şi io…ia schimbaţi ţevile de pe la subsol..că sunteţi proprietari)) mie prin curte şi casă nu-mi schimbă Stoica ţevile…şi oricum apa aia de Borcea,clorinată şi cu gust de ţeavă ruginită..nu era apă plată))Dar sunteţi voi ..onanişti de pdl..şi vă căcaţi pe voi de supărare..că nu mai e Lenuţa călare pe buget)))

 4. Sa fie vorba de Meson Bacau? Da’ de ce prin achizitie directa, musiu stoica? Sau s-a ,,achizitionat” doar strictul necesar si, cand ne-o fi bugetul mai drag, se mai ,,cumpara” inca 50 bucate, de pilda!… Totusi, sefi psd-isti ai Primariei Slobozia, angajatii de la compartimentul responsabil cu achizitiile prin licitatie, nu trebuie sa-si castige painea in mod cinstit?

 5. Silvian stiu si asta. Dar acum toata lumea daca ii vine sa traga o b……….., suna la 112 sa vina ambulanta sa il duca la spital ca umplut indispensabilii cu cacao.

  Dar hai sa nu ne mai contarzicem. Hidrantii e buni, dar trebuie mai multe in tara asta.

  Zic io …..

 6. Hidrantii sunt cumparati de primar ! Si lucrarile le va executa URBAN SA .Vor intra hidrantii ,apoi in patrimoniul URBAN pe MOCA .Se va creste patrimoniul si nu va mai parea gaura bugetara atat de mare!(bilanturile contabile si auditurile sunt facute doar sa ascunda haosul )
  Jaf pe bani publici ,nu pe banii personali ai primarului ,jaf care se repeta de ani de zile si de care URBAN-Cilibeanu nu sunt straini.Jaful e mare ,politia stie ,SRI informeaza dar partidul ascunde cu succes . Inca…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.