12 ore de luptă cu flăcările

0

12 ore de luptă cu flăcările – acesta este rezultatul unei acţiuni intenţionate la un adăpost de păsări dezafectat din Urziceni.

Sâmbătă seară, prin 112, Detaşamentul Urziceni a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu ce se manifesta la o clădire dezafectată în care erau depozitate furaje. Pompierii au luptat pentru localizarea focului circa 12 ore, însă din cauza cantităţii foarte mari de furaje şi a specificului acestui gen de intervenţie în care incendiul este lichidat numai în momentul în care păioasele au ars în întregime, pompierii au rămas încă 16 ore la locul intervenţiei, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, cu o autospecială dotată cu apă şi spumă, până aseară la ora 23.00, când incendiul a fost declarat lichidat.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a reprezentat-o crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de a genera incendiul, fiind distruşi în flăcări 1000 de baloţi de paie şi aproximativ 3000 de baloţi de lucernă. De asemenea, în incendiu a fost distrus acoperişul adăpostului şi au fost degradaţi pereţii acestuia.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.