15 ore fără apă

8

Locuitorii din Slobozia Nouă şi locatarii de la etajele superioare ale blocurilor din municipiul reşedinţă, sunt invitaţi să-şi facă rezerve de apă.
De miercuri seara până joi la prânz, societatea URBAN va face lucrări de modernizare la conducta magistrală de distribuţie din incinta staţiei de tratare a apei.
Pentru 15 ore, presiunea în reţea va fi scăzută şi sunt posibile modificări ale calităţii apei în urma schimbării sensurilor de deplasare pe conducte.
Urban recomandă beneficiarilor care locuiesc la etajele 3 şi 4, precum şi locuitorilor din cartierul Slobozia Nouă, să-şi stocheze apă necesară pentru uz personal.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. Baiiii….io pe vremea lu ceasca ..am baut noaptea apa din vaze..sau din bazinul de fonta….si n armata beam “dunarica”cu borcanul de 800 legat cu ata…s acu va cacati pe voi ….ca nu stiti ora de ntrerupere la apa….umple cada si bidoanele….si sex placut..si BR RC :)))

  2. Admin ce bine ar fi daca ai crea o sectiune unde sa putem sa upload-am foto si filmulete din Baraganul nostru unde permanent sa intampla cate ceva 😀

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.