2 morţi şi 9 răniţi , dintre care 5 copii

1

Un accident mortal cu 11 victime implicate s-a petrecut aseară la ieşirea din Slobozia spre Constanţa. În urma impactului frontal dintre două autoturisme, doi bărbaţi au murit iar 5 copii si părintii lor au fost grav răniţi.

Drumurile a două familii s-au intersectat tragic înainte de a ajunge la destinaţie. O familie din Tăndărei se întorcea din Franţa şi a făcut accident cu câţiva km inainte de casă . Şoferul care i-a luat de la aeroport a ignorat regulile de circulaţie şi a ajuns pe contra sens unde s-a ciocnit frontal de un autoturism care circula regulamentar.

În maşina care a provocat accidentul se aflau trei adulţi şi trei copii iar în cealaltă maşina implicată în eveniment circula o altă familie din Bucureşti, cu părinţi, bunică şi doi copii.

Din cele 11 victime implicate în accident, şoferul imprudent a murit pe loc iar 7 persoane au rămas incarcerate. Seful Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, locotenent colonel Marian MIHAI, spune că intervenţia a fost dificilă din cauza gradului de răspândire a victimelor în décor.

Pentru intervenţie, echipajele de la ambulanţă au fost suplimentate cu cele din tura care ar fi trebuit să iasă din schimbul de zi. Medicul amulanţier, TIGERIU PĂUN spune că al doilea bărbat a decedat la scurt timp la Unitatea de Primire Urgenţe. Victima era pasagerul din dreapta în maşina care mergea la Tăndărei.

Doi dintre copii au fost transportaţi la spitalul de urgenţe din Bucureşti. Circulaţia spre Tăndărei a fost oprită mai bine de două ore. Pană la terminarea cercetărilor de la locul accidentului, un echipaj al poliţiei a direcţionat traficul pe ruta ocolitoare Cosambeşti.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. astazi am trecut prin bazar pe la 17 fara, la un moment dat apar trei pampalai teribilisti cu mamaliga in geam cu un harb de dacie de cand era bunica fata mare si ce s-au gandit ei sa faca? pai nu alt ceva decat sa se dea mari smecheri si au inceput sa faca cerculete prin bazar la o ora la care treceau foarte multe ersoane si totusi nimeni nu a sunat la politie… astept ziua in care nea` florin o sa scrie ca cei trei pampalai din bazar au intrat in pom ca cei de la slobozia noua…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.