20 de copii nevoiaşi din Slobozia vor avea hăinuţe noi

1

din inima pentru aproapele

20 de copii nevoiaşi din Slobozia, Bucu şi Slobozia Nouă se vor îmbrăca de săptămâna viitoare în hăinuţe noi.
Surpriza este făcută de către Asociaţia "Din Inimă pentru Aproapele" şi partenerii campaniei "Mărţişor din suflet de copil", care au strâns peste o mie de lei din vânzarea mărţişoarelor confecţionate de copiii din parohiile Protopopiatului Slobozia. 
Cu banii colectaţi şi ajutorul membrilor asociaţiei, elevii care provin din familii cu venituri extrem de reduse vor primi obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte noi, cu care vor putea întâmpina primăvara şi merge la şcoală în condiţii normale. Hainele şi cadourile vor fi oferite personal de către reprezentanţii Asociaţiei "Din Inimă pentru Aproapele" care îi vor însoţi pe copii la cumpărături, săptămâna viitoare.
Seria acţiunilor educative pentru copii continuă în 2014 cu ajutorul Protopopiatului Slobozia, prin acţiuni umanitare şi excursii de recompensare a celor mai silitori elevi.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Pe aceasta cale am ocazia de a multumi pentru a doua oara unor Credinciosi ai Parohiei localitatii din satul Misleanu. Le multumesc si le doresc multi ani alaturi de cei dragi , ani multi si fericiti ii doresc si Preotului din localitate care are un Suflet Mare.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.