21 de şoferi lăsaţi pietoni

0

În trei zile, 21 de conducători auto au pierdut calitalea de şoferi, şi pentru mai multe luni au de experimentat ipostaza de pietoni.
Ei au rămas fără permise din cauza depăşirilor neregulamentare, alcoolului şi vitezei
În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri pentru disciplinarea paricipanţilor la trafic au fost constatate 6 infracţiuni şi aplicate 330 de sancţiuni pentru încălcarea regulilor de circulaţie. Peste 300 de contravenienţi sunt şoferi, la care se adaugă câte 3 pietoni, căruţaşi şi bicilişti. Pe lângă cele 21 permise de conducere reţinute au mai fost retrase 11 certificate de înmatriculare.
Aparatele radar au surprins 144 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum. La 8 dintre aceştia s-a luat măsura complementară de reţinere în vederea suspendării a permisului de conducere.
31 de participanţi la trafic au fost amendaţi pentru lipsa centurii de siguranţă iar 3 pietoni pentru traversare neregulamentară
În cazul a 6 şoferi, permisele de conducere au fost reţinute în vederea suspendării pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cuantumul amenzilor aplicate se ridică la aproape 77 de mii lei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.