24 de ore in flacari pentru pompierii ialomiteni

0

Cele cateva echipaje au alergat in toate zarile judetului pentru a stinge 90 de hectare de miriste care au ars in ultimele 24 de ore.
Prima interventie din lunga serie a solicitarilor a fost la Tovarasia unde au fost incendiate paiele de pe 20 de hectare.
 Foc azi noapte si la groapa de gunoi de pe Aleeea Plopilor din Tandarei dupa ce locuitorii din zona au aruncat peste resturile menajere, cenusa cu jar.
Alt incendiu a provocat greutati in aceasta dimineata la Perieti-Misleanu unde fumul rezultat in urma arderilor necontrolate de miriste chiar in apropierea soselei au ingreunat circulatia pe DN 2A, Slobozia-Urziceni.
Seria interventiilor a continuat  la Ograda unde au ars 25 de hectare de miriste, apoi la Iazu unde flacarile au mistuit 15 hectare de grau proaspat treierate, si a culminat la Armasesti cu foc pe o suprafata de 30 de hectare.
Intre doua focuri, pompierii militari au intervenit la Movila pentru salvarea unui cal cazut intr-o groapa. Operatiunea a durat doar 30 de minute iar animalul a scapat teafar.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.