25 Martie – Ziua Poliției

0

_DSC0733

8 poliţişti ialomiţeni au fost avansaţi astăzi în grad pentru merite profesionale, iar 71 la termen!
Şedinţa festivă organizată cu ocazia zilei poliţiei a prilejuit atât transmiterea felicitărilor la ceas aniversar cât şi a mesajelor privind aşteptările pe care autorităţile şi cetăţenii le au de la poliţişti.
audio Ziua Politiei
Inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Viorel Ştefu le-a mulţumit colegilor subordonaţi pentru activitatea intensă din ultimii ani, dar şi familiilor acestora pentru susţinere, şi le-a cerut să fie drepţi şi fermi în profesia pe care şi-au ales-o.
Cum de activitatea poliţistului depinde şi cea a procurorului, şeful Parchetului Judeţean Ialomiţa, Daniela Manolache, a remarcat evoluţia în plan profesional a poliţiştilor ialomiţeni, de la care aşteaptă să fie tot mai perseverenţi în misiunea lor de combatere a fărădelegilor şi protecţie a cetăţenilor oneşti.
Aşteptări de la poliţiştii ialomiţeni are şi preşedintele Tribunalului Ialomiţa, judecătorul Ion Toma, în opinia căruia primii care trebuie să reacţioneze la restabilirea ordinii sociale în cadrul statului de drept sunt poliţiştii.
Poliţia română s-a înfiinţat în 1822, iar deviza instituţiei este ,,siguranţă şi încredere“!
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.