260 de persoane au fost încadrate în muncă

0

Din 520 de persoane selecţionate la bursa locurilor de muncă desfăşurată în urmă cu o lună de zile, 260 de persoane au fost deja încadrate în muncă. 

În data de 24 aprilie la punctele de lucru a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Locurilor de Muncă, Slobozia, Feteşti, Ţăndărei şi Urziceni s-a desfăşurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, unde angajatorii au oferit un număr de 322 de locuri de muncă. Pentru că numărul ialomiţenilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă a fost foarte mare, agenţii economici au selecţionat, în vederea încadrării, 520 de persoane, însă au fost angajate efectiv numai 260, din care 77 femei.

Din totalul persoanelor încadrate, 72 au fost angajate în Slobozia, 75 pe zona Ţăndărei, 45 pentru Feteşti, iar pentru Urziceni 68 de persoane.

Locurile de muncă pentru care s-au făcut încadrările în muncă au fost pentru meseriile de: operator zahăr, operator glucoză, tehnician laborant, agent vânzări, ospătar, şofer, tractorist, mecanic auto, electrician, lăcătuş mecanic, dulgher, tâmplar, manipulant, femeie de serviciu şi muncitor necalificat.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.