3 ani a tot furat

0
Un bărbat de 43 de ani din Bacău, care avea ca principală preocupare furtul, din magazinele de pe raza judeţului, a fost încarcerat ieri în arestul Inspectoratului de Poliţie.
Furturile figurau în baza de date cu autori necunoscuţi, până când poliţiştii au reuşit identificarea făptuitorului.
Prima faptă a fost sesizată poliţiştilor în luna martie a anului 2007, când bărbatul a pătruns într-o societate comercială şi, profitând de neatenţia vânzătoarei, a sustras de sub tejghea suma de 250 lei.
Ultimele patru fapte au fost comise pe raza municipiului Slobozia, în perioada Mai-Septembrie anul curent, când bărbatul, folosindu-se de acelaşi mod de operare, a mai sustras două telefoane mobile şi sume în valoare totală de aproximativ 1.800 lei.
Băcăoanul este cunoscut cu antecedente penale, având 7 condamnări pentru comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale aflate pe raza municipiilor Constanţa, Bacău, Medgidia şi Feteşti.
Acum Judecătoria Slobozia a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi furt calificat în formă continuată.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.