3 studenţi de la academia de poliţie în practică la IPJ Ialomița

0

gngngn3 studenţi de la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti fac practică la Inspectoratul Judeţean de Poliţie.
Discipolii, o fată şi doi băieţi, sunt din Ialomiţa şi au fost repartizaţi să îşi desfăşoare stagiul la Poliţiile Municipale Slobozia şi Feteşti, unde vor fi angrenaţi la toate activităţile desfăşurate, în conformitate cu programele transmise de Academia de Poliţie, pentru fiecare an de studiu. 
Doi dintre ei, studenţi în anul întâi, vor face practică în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică, iar cel din anul doi de studiu la Investigaţii Criminale, profilul ales.
Fiecare student a fost repartizat pe lângă un poliţist cu experienţă, care îi va fi tutore profesional până la 27 februarie, perioadă în care îl va ajuta să îmbine cunoştinţele teoretice, dobândite în timpul orelor de curs, cu cele practice.
După finalizarea studiilor la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti, absolvenţii, proaspeţi ofiţeri de poliţie, vor fi repartizaţi la Inspectoratele de Poliţie unde îşi au domiciliul sau pot opta pentru un alt judeţ.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj