3 urmăriţi internaţional depistaţi în Ialomiţa

0

ytytt3 ialomiţeni urmăriţi internaţional au fost depistaţi ieri în Borăneşti, Alexeni şi Miloşeşti.
În urma schimbului de date şi informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – I.G.P.R., trei persoane urmărite internaţional de autorităţile judiciare din Franţa şi Germania au fost găsite în Ialomiţa.    
Joi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, pe raza localităţilor Borăneşti şi Alexeni, o femeie de 53 de ani, respectiv un bărbat de 38 de ani, urmăriţi internaţional, după ce pe numele acestora, autorităţile judiciare franceze au emis mandate europene de arestare, fiind bănuiţi de comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul Franţei.
În aceeaşi zi a fost depistat şi un bărbat, de 37 de ani, din comuna Miloşeşti, pe numele căruia autorităţile germane au emis mandat european de arestare, pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii. 
Cei 3 vor fi prezentaţi Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Bucureşti care va dispune cu privire la măsura legală până la predarea către autorităţile germane şi franceze. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj